Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kitap okuyan yok herkes ya kitap yaziyor ya fotografini cekiyor namaz kilan yok herkez hoca vaaz veriyor siyaseti gectim adam Tarihi bilmiyor meclise giriyor bari çayı bilen biri yapsın
Sahurda sigarayla su icme takdigim ayni icebildigim kadar sigara iciyorum cigerleri depoluyom sanki suyla ilgili calismamda 13 kilo su ictim birazdan solungaclarim cikacak susamiyim diye lepistese dondum
karpuzu doğradıktan sonra etli kısımlarını kemirmek dünyanın en güzel olayı akşam olsada kemirsek Allah ım düşlerime düştüm hayellerimi sömüyrüyorum resmen
fakirlerin halinden anlamak için oruç tut 2,3 bin masa hesabı öde sade kuş sütü eksi olan yemek sofrasının resmini çek sosyal ağa at sonra oruç tuttum bu ne yaman çelişki böyle..
bana dönüp durup niye mars diyolaa hayır marsdan ne istiyonuz bu ülkede ibnelerin yürüyüşü bile Müslüman Türklerin katlinden daha çok ses getiriyo insanlıkmı kalmış bizim ülkedekiler en fazla feysbukdan ağladım ayağına yatar oradakiler şu paylaşımları görse küfür eder alışmışız lafla torba doldurmaya icraat sıfır