Entrykobi

Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
Benim Ezan saatlerinde bile telefonum otomatik sessize geçiyo kim daha çok sorumluluk sahibi tartışmayalım

[YOUTUBE]tHzXZLDu4qw[/YOUTUBE]

Ahmet kayanın birazda sen ağla şarkısını dinlerken bile efkarlanan taraf biziz daha ne denilebilirki..​

küçük yaşlarda dersaneye göndermişdi Babam beni ben dersaneye gidip simit oynardım elalemin çocuklarını döverdim tekmelerdim kafasına kafasına vururdum bi kere merdivenlerden düşmüştüm güleni bipppp demiştim kızlar beni şikayet etmişti sonra müdür yanına çağırıp nedir benim senden çektiğim demişti sonra Babam özel ingilizce hocası tutmuştu bana kadın her hafta sonu özel ders veriyodu bana evinde sonra ona aşkı ilan etmiştim evden kovmuştu beni bende Babamdan aldığı paraları ver o zaman demiştim Babama şikayet etmişti sonra Babam bi dünya sopa atmıştı sonra ingizlizcedende soğumuştum ahhh mazimizde bir tarih yatıyo anılarım canlandı yine...

bütün dizilerde zengin ve fakirin aşkı var bi kerede esnaf çocuğu memur kızına aşık olsun ama yok illa o fakiri villaya sokacaklar

bana geçmişden kesin birinin bedduası tuttu yoksa bayramda bile bu kadar mutsuzluğun başka bi açıklaması olamaz

Kolumu isiran sivrisinegi canli olarak yakaladim once kanatlarini kopardim sonra butun ayaklarini dumduz bisey kaldi hala yasiyo beni isirmanin bedeli agir olur surunsun pezevenk

Bilmek her zaman güzel değil anlamak da çoğu zaman sevinç vermiyor her zaman çözmek aklı doyursa bile ruha iyi gelmiyor

images

Şuraya bir kendimi hatırlatayım da keyfin yerine gelsin.

Basarisizligin ardindan gelen gevsemeye bayiliyorum bu cumlenin sonunu iyi biseylere baglamak istiyorum ama olmuyo koy dote gitsin asdmfmf

Ulan elle tutulamayan su ortamda gecenin bir yarisi takilirken canim acayip tatli istedi eve yeni geldim birak tatli dolap tam tikir patatesi ciğ yesem nisastadan seker üretebilirmiyim acaba

Yeni bir şarkının ardından masada duran paketimden bir sigara alıp yakıyorum sonra küllükte söndürmeden yenisini yakıyorum bitmeden bir tane daha..hüznü dumanda boğmak çok zevkli ne yandık be küllük..

Geri