Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
küçük yaşlarda dersaneye göndermişdi Babam beni ben dersaneye gidip simit oynardım elalemin çocuklarını döverdim tekmelerdim kafasına kafasına vururdum bi kere merdivenlerden düşmüştüm güleni bipppp demiştim kızlar beni şikayet etmişti sonra müdür yanına çağırıp nedir benim senden çektiğim demişti sonra Babam özel ingilizce hocası tutmuştu bana kadın her hafta sonu özel ders veriyodu bana evinde sonra ona aşkı ilan etmiştim evden kovmuştu beni bende Babamdan aldığı paraları ver o zaman demiştim Babama şikayet etmişti sonra Babam bi dünya sopa atmıştı sonra ingizlizcedende soğumuştum ahhh mazimizde bir tarih yatıyo anılarım canlandı yine...
Kolumu isiran sivrisinegi canli olarak yakaladim once kanatlarini kopardim sonra butun ayaklarini dumduz bisey kaldi hala yasiyo beni isirmanin bedeli agir olur surunsun pezevenk
Ulan elle tutulamayan su ortamda gecenin bir yarisi takilirken canim acayip tatli istedi eve yeni geldim birak tatli dolap tam tikir patatesi ciğ yesem nisastadan seker üretebilirmiyim acaba
Yeni bir şarkının ardından masada duran paketimden bir sigara alıp yakıyorum sonra küllükte söndürmeden yenisini yakıyorum bitmeden bir tane daha..hüznü dumanda boğmak çok zevkli ne yandık be küllük..