Entrykobi

Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
Bizim psikolojimiz zaten durduk yere bozuldu.Bize hiç **Spam/Adversiting**lık yapmadılar dost görünüp kazık falan da atmadılar..

dünya üstüme düşmüş gibi hasta bi perişanım eğer ölürmölürsem vasiyetim lütfen ben öldükten sonra o bizi şurdan burdan gökten izliyo falan demeyin işim gücüm yok orda ölmüşüm bide sizimi izliycem

çok düşünüyorum detaylarda boğulana kadar düşünüyorum siktir et ne olacaksa olsun diyemiyorum olası bir mutluluğu işte böyle piç ediyorum..

herşey olacağına varırsa süper olur eyvAllah da bu herşeyin olacağına varmış halimse sıçtık sıkıntı büyük..

eğer özgür olsaydım şimdi çok gelen uykuyu uyuyabilirdim demekki ben özgür değilim bi dakka benim adım zaten özgür değil ki konu yine başka bişeye kaydı yav bu sözlerin sonlarını niye bağlıyamıyom ben hiç halbuki çok güzel bağlama çalıyom ''dum'' neyse yazarken konuyu unuttum klavyede usta olmadığım içinde klavyeye bakıyorum üşengeçlikden kafamıda kaldıramıyorum ya bi dakka bu konu iyice dağıldı zaten bendeki bu üşengeçlikle zahmet edip dünyaya niye geldiysem boşa 11 aylık doğmamışım..neyse sonra gidiyom ben şimdi gelirim..

Sonucu ister olumlu olsun ister olumsuzluk olsun yeterki net olsun su belirsizlik kadar insanjn psikolojisini dibe vuran baska bisey yok

Simdi bi tatil beldesinde olup sahilde olsaydim usenmeden kizlara bakmayi birakir denize girip dubalari asar denizde yatardim hayali bile guzel kahrolsun kapitalizm yasasim cok zengin olmak

o olmadan çayın tadı bile tadı yok dediğim tek şey şeker o zaman tepit ettim durumu önce şekeri bırakıp mutsuz olcam sonra sigarayı sonrada çayı ot gibi yaşıycam artık belki soradan sulanırsam falan yeşillenirim belki biri benim için şarkı bile yapar şimdi yeşillendi fınduk dalları tabi benden fındık dalı olmaz kavak dalı olabilir belki yok ama oda beni sarmaz benden olsa olsa çınar olur yok ya ben karar verdim ben baba olcam olm konuyu yine taaa nerelere getirdim yaaa

[YOUTUBE]dsDdlnoELFQ[/YOUTUBE]

Aşk hayatımı kısaca özetlemiş müslüm senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim​

[YOUTUBE]fWcHvXDqSO8[/YOUTUBE]

Bugün az daha bu parça yüzünden otuz takla atacakken bariyerlere girmenin buruk hüznü içerisindeyim parça o kadar etkilemişki şarkı çalarken ben bariyerlere girmişken şarkıya eşlik ediyordum egomun helyum basınçlı olduğunu biliyodum ama umursamazlığımın hat safhaya ulaşacağından haberim yoktu o zaman çay içelim sigarada yaktıkmı uffff..​

uykum var uyuyamıyorum canım sıkılıyor eğlenemiyorum çay içeyim diyorum onada üşeniyorum keyifsiz bir döngü içerisindeyim

çok düşünmek insana kafayı yedirtiyor mk iyiki beynimizin tamamını kullanamıyoruz yeminle büyük lütuf acaba ben beynimin hangi kısmını çok meşkul ediyorum neyse gideyimde çat içeyim..

bir varmış bir yokmuş evvel saman içinde kalbur zaman içinde pireler berber iken develer at koşturuyormuş aynı bokun laciverti insanlar hep adam rolü yapıyolarmış iyi insanlar bu boklu insanlara güvenip güvenip mutsuz oluyolarmış sonra bir kahraman çıka gelmiş bu boklu insanlara hadlerini bildirmeye gelmiş sonra herkes anlamış hayat umursamaz insanlara güzel olduğunu bütün olumsuzlukları siktir edip geçmenin umursamaz insanlara has bir huy olduğunu tabi iyi insanlar yine becerememiş umursamaz olmayı detaylarda takılıp her gün biraz daha dibe batmışlar sonra boğulup ölmüşler onlar erememiş muradına firdes çıksın keremetine mutsuz son

selfi çubuğu ile sokakda dolanan erkekler var ben arabama beyzbol sopası koyyorum diyemi çok şeyim :T:

Geri