İstanbul'a da gelebilir...şimdi baktım hangi şehirlerde var diye de antalyada varmış...oraya gidebilirsin.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İstanbul'a da gelebilir...şimdi baktım hangi şehirlerde var diye de antalyada varmış...oraya gidebilirsin.....
anadolu yakasında vardı ama tarih bana uymuyordu oraya da gidebilir... ben avrupa yakasındakine gidiyorum..İstanbul'a da gelebilir...
anadolu yakasında vardı ama tarih bana uymuyordu oraya da gidebilir... ben avrupa yakasındakine gidiyorum..
onu söyleyemiyoruz.......hangi sıraya aldın aze biletiçünkü baktım hep dolu
oha, milattan önce yani……en son anyma konserine gittim aw kaç yıl oldu saymadım bereketi kaçmasın diye...
28 Eylül 2024..............oha, milattan önce yani……
Çok merak ettiğim bir gösteri. Yanlış hatırlamıyorsam Mayıs ayında Istanbul'da olacaktı gene, gideblirsem Mayıs ayındakine gideceğim ben de.29 nisana Drakula'ya bilet alındı... @Run adanaya döner dönmez ben de etkinliklere başlayacağım....
Son bilet vardı, sen alma diye Aze bana aldırdı..hangi sıraya aldın aze biletiçünkü baktım hep dolu