En son hangi etkinliğe gittiniz yada gideceksiniz?

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
o gün izinliymişim baktım da.. olabilir aslında mantıklı hava değişimi olur güzel zaman geçiririm.. ondan önceki günde izinliyim 7 sinde 9 una da 1 gün izin alırım çok iyi olabilir.. çünkü yer yok 29 nisan istanbul ve 7 mayıs istanbula.. 8 hazirana bilet alırım şimdiden hem önden izlerim hem hava değişimi olur gezerim dolaşırım dönerim bunu bi düşüniyim biraz teşekkür ederim aze :)

• Beğen
Tepkiler: Aze
Çocuk parkı etkinliğimiz eksik olmaz

29 nisana Drakula'ya bilet alındı... @Run adanaya döner dönmez ben de etkinliklere başlayacağım....
Çok merak ettiğim bir gösteri. Yanlış hatırlamıyorsam Mayıs ayında Istanbul'da olacaktı gene, gideblirsem Mayıs ayındakine gideceğim ben de.
Yorumlarını bekleriz Aze.

• Beğen
Dağa çıkıp içmek dışında aktivite yok.

Evet bende yarın bilet alacam 8 Haziran Antalya için yorumlarını muhakkak bekliyorum @Aze beni yönlendiren sen oldun normalde bakarım da tiyatrolara bu ara bakmıyodum yoksa görürdüm önceden alırdım bileti

• Beğen
Eskiden her sene Zeytinli Rock Festivaline giderdim, onu da tarihe gömdüler. En son bir tiyatro oyununa gittim etkinlik olaraktan. Yakın zamanda ve sevdiğim oyuncuların olacağı güzel bir tiyatro oyunu bulursam yine gidebilirim

Yıllık iznim bir gün kaldığı için etkinlik tarihleri nöbet günlerime denk geldiği için bilet alamadım.. yönetimde izin vermedi vırt zırt diyo rapor konusunda da hassas bi yer.. temmuz ayında yenileniyo yıllık iznim önümüzdeki etkinliklere bakacağım 😇

red hot chili peppers konser bileti.. santralistanbul. 8 Eylül 2012.. yeni albüm çıkarmışlardı, dünya turnesi kapsamında Türkiye'de de ilk kez konser verdiler. Kategori 1 den almıştım bileti yayınlanır yayınlanmaz önden izliyodum çok heyecan verici çok kalabalıktı yüzlerce kişi gelmişti.. herkesin deli gibi eğlendiği bir ortamdı.. çok iyiydi yaa keşke yeniden gelseler 😔

Ekli dosyalar

• IMG_20260406_100921.jpg
    IMG_20260406_100921.jpg
    59.6 KB · Görüntüleme: 12
hm, en son gittigim etkinlik hanami-festivali olabilir veya sukhishvili gosterisiydi :emoji_star2: yakinda opera-bale gosterisine gidiyoruz. buna asiri hevesliyim.

Yarın Burhan Felek'te Vakıf-Fener maçı var nöbetçi olmasam okul çıkışı gidecektim.
Çarşamba günü 17'de Eczacıbaşı maçına koşturacağım artık

o.film.route'nin pazar günü 11'de Acı Hayat film gösterimi ve rotasında yürüyüşü var.
Belki buna da giderim.
Film Festivali varmış, izleyecek bi partner ayarlamam gerekecek.

Geri