En son hangi etkinliğe gittiniz yada gideceksiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Herkes burada gittiği yada gideceği yerlerden bahsederse hem herkes birbirine önerir gidecekleri yeri hemde güzel bir konu olur diye düşündüm. tatil planınız olur gideceğiniz tiyatro yada konser olur..
ben en son eylül'de alanya ya gittim misal arkadaşla gidecektik planlar uyuşmadı 1 hafta ordaydım güzeldi sakindim huzurluydum kaostan çıkıp tek başıma kafa dinlemek çok iyi gelmişti

son olarak sevgililer gününde ercan saatçi akustik konserindeydik. nisan ayında da çok güzel hareketler biletimiz var, tarihi belli olan. onun dışında yine olursa paylaşırım. konser çok iyiydi mesela, beklentimizin üstündeydi. öneri olarak not düşelim. güzel konu, sevdim.

ercan saatçi konseri nasıldı beğendiniz mi hala güzel söylüyomu gerçi youtube da videlarını görüyoruz da bilemedim

ercan saatçi konseri nasıldı beğendiniz mi hala güzel söylüyomu gerçi youtube da videlarını görüyoruz da bilemedim
yukarıda da bahsettiğim gibi, beklediğimizden daha keyifli geçti. fırat tanış’ın performansı da gayet iyiydi; güzel bir ikili olmuşlar. araya ufak ufak sohbetler sıkıştırdılar. su gibi akıp gitti.

konu vesilesiyle de konser ya da etkinliklerin aşırı pahalılığından yakınayım.... 2 kişi 6 bin lira olmamalı konserler...............
doğum günüme özel arkadaşlar Hayko'ya bilet almışlar en yakın en planlı o etkinliğimiz var. Sabırsızlıkla bekliyorum <3
sonrasında da müzik festivali var sırf duman için gitmek istiyorum ama.... 3 gün sürecek kombine bilet alan genç arkadaşlar konseri rezil edebilirler diye endişeliyim....

14-17 Mayıs Antalya Kemer 10. Bisiklet Festivali var.
Bisikletçi tayfayı bekleriz efenim.
İrtibat er kişisi benim

konu vesilesiyle de konser ya da etkinliklerin aşırı pahalılığından yakınayım.... 2 kişi 6 bin lira olmamalı konserler...............
doğum günüme özel arkadaşlar Hayko'ya bilet almışlar en yakın en planlı o etkinliğimiz var. Sabırsızlıkla bekliyorum <3
sonrasında da müzik festivali var sırf duman için gitmek istiyorum ama.... 3 gün sürecek kombine bilet alan genç arkadaşlar konseri rezil edebilirler diye endişeliyim....

Evet etkinlikler çok pahalı hiçbir şeyin fiyatı normal değil herşeyi normalleştirdiler 6 bin yemesi içmesi rahat 10 bini bulur hatta geçer de
Hayko konseri güzel olur eğlenceli keyifli güzel zaman geçirirsiniz
Duman konseri çok güzel geçiyo küçük çiftlik parkta dinledim en son
O ihtimal yüksek rezil edebilirler

yeni bi yer açılmış
ablam oraya bi bak dedi
sen gelince gideriz dedim

Ağustos'da yeğenimin düğününe gideceğim. O zamana kadar belki başka etkinlikler de araya girebilir.

@ne tatlım benimle salondan mutfağa gelir misin ? sjhfsj

konser avına çıktım bakalım, hangisi kafama yatarsa.dd

Portakal Çiceği festivali 🥸

kendi düzenlediğimiz cartoon retro party ye gitmiştim

Geri