En son hangi etkinliğe gittiniz yada gideceksiniz?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Beyoğlu Sineması'na gittim, güzel film denk geldikçe gidiyorum. Geze geze dönüyorum sonra.
İksv'de de güzel etkinlikler var ama azıcık maliyetli.
Perşembe günü Vakıfbank-Eczacıbaşı maçı var ama tek başıma gitmek istemiyorum. Azıcık da pahalımsı geldi gerçi maç derbi, büyük.
Mayısta yine Woman CL finali Türkiye'de galiba, Prag planım bozulmazsa geçen yılki gibi voleybolun zirvesini Ülker Arena'da görürüm. Tabi fiyatlara bakmadım daha :)
Şener Şen'e gitmek istiyorum da yer kalmamıştır muhtemelen.
Havalar güzelleşirse Karabük, Ankara, Edirne, Balıkesir gezmek istiyorum hafta sonları.
Bir tane de Beşiktaş maçı koyarsam İstanbul'da sezonu noktalayıp tatili hak ederim.
Hayat hep planlandığı gibi olmaz tabi, kısmet.

Portakal çiçeğine gitcektim dört koldan vazgeçirmeye çalışıyorlar : p

Ne zamanları oluyodu o festival güzel oluyormuş aslında niye vazgeçiriyolar ki

En son iftar çadırına gittim.

Son düzenleme:
ben en son istanbul'da müze geziyordum... gerçi sevdiklerimle kavuşmak da güzel bir etkinlikti :f
önümdeki etkinliği bilmiyorum, havalar düzelse de düşünsek 😌

Geçen hafta palandöken zirvesiydi şu an lalahanda boğaz ağrısıyla yatma etkinliğindeyim….

Valla bugun de carsamba pazarı etkinliğine gittim ,o
Esnaf olunca yesıllıkler ıcın pazar pazar gezıo ınsan işte ,s eyy hayatttt

Karşim bizim hayatımız olmuş etkinlik. En son metin2 ikinci köyde balık eventine katılmıştım

@Kürt Kedisi ile van da otlu peynir tanıtım günlerinde buluşacağız.
Bekliyorum bu yaz
O değil de bayram tatilinde Bursa ya gideceğimi duyan aradı peynir siparişi vermek için haha Yılmaz Erdoğan bir şiirinde şehirler arası terminalin otlu peynir koktuğunu vurguluyordu 😁 artık THY da otlu peynir kokabiliyor 😂

Bekliyorum bu yaz
O değil de bayram tatilinde Bursa ya gideceğimi duyan aradı peynir siparişi vermek için haha Yılmaz Erdoğan bir şiirinde şehirler arası terminalin otlu peynir koktuğunu vurguluyordu 😁 artık THY da otlu peynir kokabiliyor 😂
beslenme çantamda otlu peynir kokusuydu babam.... kfjdkek
türk hava yollarının kara listesindesin...

29 nisana Drakula'ya bilet alındı... @Run adanaya döner dönmez ben de etkinliklere başlayacağım....

Geri