Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kadar iyi anlatmışsın ki insanın izleyesi geliyor… kfjfjfjEkli dosyayı görüntüle 131081
Off çok güzeldi. Konusu bir kadın evlenmeye karar veriyor sevdiği kişi ile ve evlenecekleri yere giderken içine kötü bir his doğuyor dizinin ismi gibi...
Ve bu his hiç geçmiyor çoğalıyor ve çoğalıyor... Tabi başından geçenler de... Aslında konusu beni hiç çekmedi tırt bir şey muhtemelen dedim ama en çok izlenenlerde olması ya kesin bir şey var bu dizide diye başladım ve öncesinde fragmanı izlerken baby reindeer yönetmeni ve stranger things yapımcılarından olması kısmını da okuyunca tamam dedim izlerim ben bunu...
Dizi ilerledikçe heyecanlandırıyor gerilim artıyor... Son bölüm dahil sonu merak ediyorsun tabi tahminlerin oluyor illla ki.
Sanırım dördüncü bölümden sonra 'üff neye bağladı bu ya' olayı dönüyor biraz gerçekdışı... Biraz değil çok ahaha
Ama güzeldi. İzlenir. Başroldeki kıza bayıldım dua lipaya benziyor sjhdsjd bi de geçmişi gösterirken you dizisindeki love bebeğimi görmek mutlu etti...
Evleneceğiniz/evlendiğiniz kişi gerçekten ruh eşiniz mi arkadaşlar...
Onun doğru kişi olduğuna emin misiniz....
İnsan bi ben olsam ne yapardım diye düşünmüyor değil...
İzlenir.