En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 306 gün önce görüldü
11111111.png

ikinci sezon ilk bölümü yayınlamışlar. eh işte.. fazla beğenmedim.

don't look up

Beğendim; bilim dünyasının aslında ne olduğunu daha doğrusu 'olabileceğini' güzel anlattığı gibi, akıldan uzaklaşıp siyasi zehirlenmeler yaşandığında neler olabileceğine güzel parmak basmış. Beğenmediğim nokta: biraz propaganda sezdim yani sanki gerçekten böyle bir felaket olsa bizi kurtarsa kurtarsa ABD kurtarır mesajı pompanladı alttan alttan. Tabi pembe gözlüklü demokrasi propagandası da mevcut; ABD başkanına istediğini söylüyor (sosyal medyadaki eleştiri tadında bir şey değil dünyanın kaderi ile ilgili), dünyayı yöneten zenginlerden birine yine benzer temada kafa tutuyor ama başına bir şey gelmiyor falan -yok öyle bir şey,en azından bu ölçüde bir cürette-. Demokrasi dediğimiz şeyin ABD nazarında ne olduğunu dünyaca izliyoruz son aylarda.Neyse saptırmayalım.
Kısacası propaganda vari havası itti sadece ama izlenir.

IMG_4952.jpeg

biraz gıcık olsamda izledim....
niye böyle hep aynı şeyler yapıyosunuzki 😒

malumunuz bu aralar efkarlıyım
efkarlı sosyetedeyi izleyeyim dedim

+++ yetişkin filmi alert +++

Hazel Heart Bubble Butt Babysitters

+++ yetişkin filmi alert +++

Ekli dosyayı görüntüle 131081

Off çok güzeldi. Konusu bir kadın evlenmeye karar veriyor sevdiği kişi ile ve evlenecekleri yere giderken içine kötü bir his doğuyor dizinin ismi gibi...
Ve bu his hiç geçmiyor çoğalıyor ve çoğalıyor... Tabi başından geçenler de... Aslında konusu beni hiç çekmedi tırt bir şey muhtemelen dedim ama en çok izlenenlerde olması ya kesin bir şey var bu dizide diye başladım ve öncesinde fragmanı izlerken baby reindeer yönetmeni ve stranger things yapımcılarından olması kısmını da okuyunca tamam dedim izlerim ben bunu...
Dizi ilerledikçe heyecanlandırıyor gerilim artıyor... Son bölüm dahil sonu merak ediyorsun tabi tahminlerin oluyor illla ki.
Sanırım dördüncü bölümden sonra 'üff neye bağladı bu ya' olayı dönüyor biraz gerçekdışı... Biraz değil çok ahaha
Ama güzeldi. İzlenir. Başroldeki kıza bayıldım dua lipaya benziyor sjhdsjd bi de geçmişi gösterirken you dizisindeki love bebeğimi görmek mutlu etti...
Evleneceğiniz/evlendiğiniz kişi gerçekten ruh eşiniz mi arkadaşlar...
Onun doğru kişi olduğuna emin misiniz....
İnsan bi ben olsam ne yapardım diye düşünmüyor değil...
İzlenir.
O kadar iyi anlatmışsın ki insanın izleyesi geliyor… kfjfjfj
Ruh eşine inanmıyorum bu arada. Çok iyi oyuncu erko bacılarımız var sadece jfjfjf

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
1000061105.jpg

sıkılmadan izledim, büyük beklenti olmadan izlenebilir.

CCxGq7.jpg

müq film

izleyin, izletin

Humint bitirdik az önce. Enfesti bence. Başrol adamı görünce bir tuhaf oldum, Frozen Flower’dan beri o adamı izlemek istemiyorum. Ama unutmaya çalıştım o sahneleri kfjf Çok heyecanlı ve güzel bir filmdi, sonuna doğru Malkoçoğlu’na bağlamışlar ama olsun ben Malkoçoğlu da severim:d

Blair cadısı

-
Filmi 'gerçekten yaşanmış bir hikayenin gerçek kamera görüntüleri' diye pazarlamışlar ve rekorlar kırmış.
Dedikleri gibi olduğuna inanıp izlenince evet ürkütücü fakat sonradan kurgu olduğu ortaya çıkmış. Bi nevi duygusal dolandırıcılık ile dandik amatör çekimle köşeyi dönmüşler. 'Amatör çekim, farklı bir kategori- bakış açısı, daha gerçekçi' vs. demişler de ı ıh; kurguyla bir ton çekim masrafı yapan yapımları ve izleyicileri enayi yerine koymaktan başka bi şey değil
Hoş da değil.

Harry and Sally ya da Sally and Harry
Şok galb.

5833eaa5df4e6a78189a9388a8ba532f6110e148321ac61a1ffe9537e01be659.jpg

lol norveçin 3. sezonu çıkmış......... norveçlilerle benzer mizah anlayışına sahip olmak beni çok mutlu etti.......... prime video sağ olsun ingilizce alt yazı okumayı da öğrendik.......................

mahsun j espritüelliğim
kızların dikkatini çekmiştir

Geri