En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 306 gün önce görüldü
C8V4aK.jpg

KURTULUŞ PROJESİ ( PROJECT HAİL MARY)

Baş-ya-pıt

Muazzam.

Önce kitabını okumak istedim ve yeni bitirdim. Bugünde filmini izledim. Kitaba çok sadık kalınmış. Kitapta güldüğüm yerlere filmde de güldüm : ) Çok çok beğendim. Bilimi özellikle de gökbilimi seviyorsanız ölmeden izlemeniz lazım.

10 / 10 Puan

spartacus izledim bir kaç bölüm...ay bu ne be aşırı çıplaklık kan gövde...izlemiyorum midem bulandı...

1000063839.jpg

netflix listesine girince dikkatimi çekti. gözden kaçırdığım eski filmlerden biri. eski filmlerin ayrı bir havası oluyor, izlemek ayrı bir keyif veriyor. güzeldi.

1000063841.jpg

keyifli.

Screenshot_2026-04-24-00-39-13-41_bdaad3e322915c3cc5d17b187d5414be.jpg

Abartıldığı kadar güzel bir film değildi.Oyunculuklar iyi sadece

herkesin cayır cayır dizi/film izlediğini görüyorum.....

d3xz4.gif

1000064257.jpg

fazla bir beklentiye girmeden izleyebilirsiniz. senaryo biraz daha kuvvetli olsa biraz daha aksiyon görsek güzel olurdu.

MV5BNzdhZmY2OTQtYWI4OC00ZThkLTlhZjAtNzE2YzRjM2Q5YjJlXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

sinemada izlerim derken ben bu filmi unutmuşum. amazon prime'da dikkatimi çekti de öyle izledim.
john wick evrenini seviyorum, güzeldi.

MV5BMjZlY2NiYzYtMDVkNC00OTE4LWE5NGItYjJkNTEyMDAzZjg1XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

bu da izlenebilir bir film..

MV5BNzU1OTY4NTAtOGQyZS00NDkwLWExM2UtOTA3N2NjOTA4MDNjXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

ispanyol yapımı bir film, ispanyol filmleri + puan kapıyor zaten.
gerçek görüntüler eşliğinde eta'ya yapılan en büyük operasyonu konu almışlar. güzeldi.

Biraz ağlamak istedim çünkü ben öyle ha deyince aglayamiyorum arabanin senelik rutini gibi düşünün gözyaşı damarlarima bakım yapmam için ağlamam gerekiyordu.
Bilin bakalim ne oldu ? Tam ağlayacakken film bitti ! Güzel bir drama idi fakat hikaye eksik ve yalın kalmış.
1778050347231.jpeg

Güzel/sağlam filmdir. Psikolojisi sağlam olmayanlar izlemesin 😎

@Berdush hocam sen genelde çok güzel filmler izliyorsun, dikkat ediyorum. seyir zevkimiz benziyor da diyebiliriz, korku türü hariç.

Geri