En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 306 gün önce görüldü
en_us_tas_main_main_ka_-_sarah_4_x_5__v__1080px1350p_rgb_predate_1.jpg

ben çok beğendim. son bölüme kadar hikaye çekiciydi; iyi kafa karıştırıyor ama güzel birleştiriyor. shin hye-sun çok güzel bir kadın, oyunculuğu da muhteşem. gözlerimi alamadım. kendisini bir yerde daha izlemiştim ama çıkaramıyorum bir türlü...... diğer arkadaşların da dediği gibi, final bölümünde “ee bu neydi şimdi, ne oldu?” oluyorsunuz. aşırı havada kalmış maalesef. - @Lena, haydi eco, bitir şunu da yorumla.fhjfh-

6 bölüm izleyebildim diloşş. ilk üç bölüm biraz sıkıcı geldi odaklanamadığım için şu an iyi gidiyo bitince gelcem<33

en_us_tas_main_main_ka_-_sarah_4_x_5__v__1080px1350p_rgb_predate_1.jpg

ben çok beğendim. son bölüme kadar hikaye çekiciydi; iyi kafa karıştırıyor ama güzel birleştiriyor. shin hye-sun çok güzel bir kadın, oyunculuğu da muhteşem. gözlerimi alamadım. kendisini bir yerde daha izlemiştim ama çıkaramıyorum bir türlü...... diğer arkadaşların da dediği gibi, final bölümünde “ee bu neydi şimdi, ne oldu?” oluyorsunuz. aşırı havada kalmış maalesef. - @Lena, haydi eco, bitir şunu da yorumla.fhjfh-

Welcome to Samdal-ri dir kesin. Değilse de listeye alabilirsin Ji chang wook ta var.

IMG_2837.jpeg

one piece 2.sezonu beklerken kısa bir şey izleyeyim dedim. bu tarz içerikleri seviyorum ama bazen de etkisinde kalıyorum. karakoldaki görevlilerin ‘sinek bile incitmemiş’ dediği ama seri katil olan bir tiktok fenomeni. pislik herif, geber içeride.

6 bölüm izleyebildim diloşş. ilk üç bölüm biraz sıkıcı geldi odaklanamadığım için şu an iyi gidiyo bitince gelcem<33
Dizinin sonunda aynı soru….
Sarah kim? Isjg

Ben bu diziyi mini bi dizi ararken top10 listesinde bir numarayken gördüm, yorum falan okumadan direkt açtım.. başta odak sorunu yaşadığım için sıkıldım ama kızların yorumlarıyla kendimi verip izlemeye başlayınca sevdim.. olaylar çok karışık başlıyor ve karışık ilerliyor.. kişilerde öyle. yer yer afallıyorsunuz ve sürekli bi ters köşe olayı oluyor ama hikayesi güzel.. “zenginlik bir varoluş hali değil, bir duygudur” shin hye-sun mükemmel<3 güzel bi yapım olmuş beğendim..sonunu da beğendim ben.. izlerken hep bi boşluğa düşürdükleri için sonu da boşlukta bırakılmış gayet makul geldi bana…..

Honour ( 7,5/10 )

Suç ve gizem ile beraber güçlü kadın karakterler. Sürükleyici dizi izledim bitti.
Gizemin erken çözülmesi iyi mi kötü mü bilemedim. Doğru düzgün bir final için de çok zaman bırakmışlar da tam kullanamamışlar gibi de.
Ama türü sevenler için izlenebilir.

Honour-Thumbnail-Viu-Legal-Kdrama-Lee-Na-Young-Jung-Eun-Chae-Lee-Chung-Ah-1024x576.jpeg

My cousin Rachel

Bir Daphne De Maurier eserinin sahnelenmesi.

Eh, izlenilir.

Mira’ya başladım. Tanıtımı ilgimi çok çekmişti, bir bölüm gelmiş ve izledim. Çok tatlı dizi, belli ki bir yeniden başlayış hikayesi. Böyle dizileri severim. Nasıl devam eder bilmiyorum ama izleyeceğim.

one piece ikinci sezonu bitirdim. inanılmazdı! 5.bölüm muhteşemdi, resmen yerimde duramadım izlerken. 7. bölüm, chopper’ın hikayesi, beni duygulandırdı. 8. yani son bölüm, mükemmel bir sezon finali oldu. 3. sezon için umarım araya bir sene sokmazlar.

@Neamish honour mu, welcome to samdal-ri mi? hangisini öne alayım?

Geri