En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
ziyaret (netflix)

çerezlik bir gerilim filmi. kadın kaçarak evlendiği için ailesi ile uzun zaman görüşmüyor. iki çocuğu var ve çocuklarını bir gün anne babasının yanına yollamak istiyor.
Buzlar erir sonra da barışılır diye vakit geçirsinler diyor. Çocukların kamera kayıtlarından izliyoruz filmi o kısım biraz beni rahatsız etti ama bütüne bakınca güzel durdu bir yandan da. dedesi ve anneannesinin değişik hareketleri oluyor günler geçtikçe ve çocukların bilgisayarının kamerası da anneannesi tarafından kasten bozuluyor. Bu sebeple annesine olanları da canlı aktaramıyorlar. Gerçekten o kişiler dede ve anneannesi olabilir mi....... tiktokta video görüp izlerim diye tiklemiştim çok bir şey kazandırmadı tabi ama sonlara doğru geriyor baya.mantık hatası bol olsa da korku filminde çok fazla mantık aramıyorum sorun olmuyor o yüzden :d

contracted (internette buldum...)

rahatsız edici bir film onca zamanlık korku ve gerilim dizi film izlerim ama bu gerçekten rahatsız etti beni gün gün olmasından ötürü sanırım anlamadım.
Başrol kızın oyunculuğu tırt. bella gibi oyunculuğu var ksjdhj sığ duruyor. başroldeki kızımız bir adamla bir gece beraber oluyor tanımadığı biri. Ve gün gün kendisinde farklılıklar oluyor. zombiye dönüşüyor. böyle anlatınca çok malca bir film gibi duruyor ki öyle aslında da jshdjhd gün gün olan değişimler insanı rahatsız ediyor. dönüşüm hikayesi bir anlamda. izlemenizi şahsen tavsiye etmem sjhdhd ama sürükleyiciydi ve iğrenç... tşkler...

stranger things'in finalini izledim.

ie6wwy4chi061.jpg

vertical_c2d4006e-97e2-451c-9bbd-4b5321172cb2.jpg

seriden farklı bir film olmuş. acımasız, korkunç predator gitmiş biraz insansı predator gelmiş. son sahnesiyle bu karakter üzerinden devam filminin geleceği anlaşıldı.
seriden bağımsız düşünürsek farklı, keyifli güzel bir film olmuş.

Uzun zamandır bu kadar iyi gerilim filmi izlememiştim, tşk.

34bc800795f84f3b925c4059cc4bf622.jpg

CMXXIV taze bitti.

Birkaç şey bitirdim.

Evcilik. Ben bu filmi beğendim, böyle hikayeleri seviyorum ben. Evliliği monotonlaşmış ama bunun pek de farkında olmayan bir çift, tatile çıkar. Butik bir otel/ misafirhane tarzı bir mekanda konaklar. Şehirli çiftimiz, Otele nezaret eden, yemekleri yapan, bakımını üstlenen evli çift ile tanışır ve sonrası garip. Bu tarz filmlerin konusunu anlatmak zor çünkü olaylardan olay beğenmiyor film, durum konulu filmlerden. Öykü Karayel oyunculuğunu çok beğendim. Filmin son demlerinde, Kınalı ile yaptığı “biz kötü insanlar değiliz” temalı konuşmanın samimiyeti bana çok geçti. Nejat İşler de herif olmuş resmen ya, insan Gülbeyaz dönemini anımsayınca üzülüyor bu kadar yıpranmış olmasına.
Neyse beğendim.

Price of confession. Bunu çok beğendim. Çok da etkilendim. Son sahne benim gözümü doldurdu.

Dynamite of kiss. Ben bu tatlış diziyi severim, yerim, öperim :*kore romcom seven kadın arkadaşlarıma da tavsiye ederim. Çiftimiz, özellikle erkek başrolümüz çok tatlı, ergen ergen izleyip kıkırdamalı. Çok beğendim; müziğini de şuracığa bırakayım:

575916817_18535829188032195_4983140748027015112_n.jpg

on yıl sonra ikinci sezonu geldi. ilk sezona dair pek fazla bir şey hatırlayamadım, unutmuşum. ilk bölüm güzeldi.

The Housemaid <3

Ben filmden çok bir şeyler bekleyerek gitmedim hatta bok da çıkabilir bi gidelim diyerek oturduk koltuklara...
Filmin ilk yarısı gerim gerim gerildim. (erotik gerilim adı altında olunca aha bişey oldu aha bişey olacak diye bekleyip durdum)
İkinci yarısı daha sürükleyiciydi. Evet çok tahmin edilebilir bir olaydı, evet çok klişeydi ama bence 2 kadın oyuncunun oyunculukları övülesiydi.
Sydney'in gişedeki talihsizliklerini kırdığı bir film oldu, kariyeri açısından dönüm noktası olmuş olmalı sabun markasından sonra :d
Evet film genel olarak iyi ortalama üstüydü ama bir başyapıt değil elbette ki. Boş bir akşamınızı değerlendirmek için sinemada izleyebilirsiniz bence.

vertical_a5ed8a1f-2275-4d63-8ebf-db325d3e52fd.jpg

Platform 2.
Verilmek istenen mesaj,ilk filme kıyasla çok sönük kalmış.Yine de iyiydi.

Geri