En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
ibelinin-olaganustu-hayati-1731170438.jpg

ilk saniyesinden son saniyesine kadar gözlerim dolu dolu izledim. hem duygusal hem de ilham verici bir yaşam öyküsü... her açıdan etkileyiciydi. ay, yazarken bile gözlerim doldu.

ibelin doğuştan kas hastası. zaman geçtikçe tekerlekli sandalyeye mahkum oluyor ve zamanının çoğunu bilgisayar başında oyun oynayarak geçiriyor. ailesi, onun hiçbir duyguyu tadamayacağı, arkadaşlıklar kuramayacağı için üzülürken; ölümünün ardından ibelin’in bıraktığı şifreyle onun dünyasına adım atıyorlar. muhteşemmm.

Moderatör tarafında düzenlendi:
last of us'ın 2.sezonundan sonra eskilere geri dönmeyi daha doğru buldum
şuan fringe dan devamkeee

Ekli dosyayı görüntüle 113607

ilk saniyesinden son saniyesine kadar gözlerim dolu dolu izledim. hem duygusal hem de ilham verici bir yaşam öyküsü... her açıdan etkileyiciydi. ay, yazarken bile gözlerim doldu.

ibelin doğuştan kas hastası. zaman geçtikçe tekerlekli sandalyeye mahkum oluyor ve zamanının çoğunu bilgisayar başında oyun oynayarak geçiriyor. ailesi, en çok onun hiçbir duyguyu tadamayacağı, arkadaşlıklar kuramayacağı için üzülürken; ölümünün ardından ibelin’in bıraktığı şifreyle onun dünyasına adım atıyorlar. muhteşemmm.

Ben de bunu izledim en son. Aşırı üzücüydü. Yıkığım şu an. Kardeşimle de bağdaştırdım biraz. İnanılmaz etkiledi beni. :(

Ben de bunu izledim en son. Aşırı üzücüydü. Yıkığım şu an. Kardeşimle de bağdaştırdım biraz. İnanılmaz etkiledi beni. :(
oyun işlerine çok uzağım aslında ama yorumları okuyunca merak ettim ve izlemek istedim. gerçekten olağanüstü bir şeydi, evet. o kadar duygulandım ve etkilendim ki şu an bildirimi görünce bile gözlerim yaşardı hemen.

Death’s Game. Ben bu dizi neden abartılmadı hiç anlamadım. Kore yapımı, mini bir dizi. Biraz karanlık bir yapım. Koreliler biliyor bu işi, daha önce de defalarca söylediğim gibi mitleri ve inançları üzerine yapım çekmekten de hiç geri durmuyorlar.
Zincirleme talihsizlikler yaşayan bir adam, ardında ölümü hafife aldığı bir mektup bırakarak intihar eder. Bunun üzerine başka bir boyutta uyanır ve Ölüm, kendisini hafife aldığı için onu bir dizi sınava ya da oyuna sokar, amaç farklı hayatlarda hayatta kalabilmektir. Beğendim, çok heyecanlandım hatta bazı yerlerde.
Birkaç film ve dizi daha seyrettim, onlardan da sonra bahsedeceğim:d

Ben bu diziyi nasıl izlememisim cok sasirdim tamamen eksideki bir yorum uzerine izlemeye başladım ve bayildımmm .Hafif dark esintisi verdi bana ama ekstra gerilil ve korkuyu da dahil etmisler ( korku kismi beni etkilemese de )
Ayrica intro nefis ...

images (59).jpeg

arlanmaz utanmaz kişiliğim Barış Arduç hayranlığını bir kenara bırakamıyor saşdlkfjasşdkflj dolayısıyla şu rezil diziyi izledim Aşkı Hatırla
ama barış çok iyi...... napiiimmm

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri