Plesk
Elmas Üye
hiç aklımda yoktu. uzun zaman oldu, unutmuşken ben de bir daha izleyeyim.birazdan 3.kez fringe tekrarı yapacağım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hiç aklımda yoktu. uzun zaman oldu, unutmuşken ben de bir daha izleyeyim.birazdan 3.kez fringe tekrarı yapacağım.
hiç aklımda yoktu. uzun zaman oldu, unutmuşken ben de bir daha izleyeyim.

Ekli dosyayı görüntüle 113607
ilk saniyesinden son saniyesine kadar gözlerim dolu dolu izledim. hem duygusal hem de ilham verici bir yaşam öyküsü... her açıdan etkileyiciydi. ay, yazarken bile gözlerim doldu.
ibelin doğuştan kas hastası. zaman geçtikçe tekerlekli sandalyeye mahkum oluyor ve zamanının çoğunu bilgisayar başında oyun oynayarak geçiriyor. ailesi, en çok onun hiçbir duyguyu tadamayacağı, arkadaşlıklar kuramayacağı için üzülürken; ölümünün ardından ibelin’in bıraktığı şifreyle onun dünyasına adım atıyorlar. muhteşemmm.
oyun işlerine çok uzağım aslında ama yorumları okuyunca merak ettim ve izlemek istedim. gerçekten olağanüstü bir şeydi, evet. o kadar duygulandım ve etkilendim ki şu an bildirimi görünce bile gözlerim yaşardı hemen.Ben de bunu izledim en son. Aşırı üzücüydü. Yıkığım şu an. Kardeşimle de bağdaştırdım biraz. İnanılmaz etkiledi beni.![]()
Bitti.Twilight'a başlayacağım şimdi.
Bitti, daha farklı bir şeyler bekledim, olmadı. Belki ikinci sezon çekilirse onda olabilir.Bitti.
Adolescence başladım.
hala buradan devamsandman e başladım![]()