En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
benim psikolojim bozulmuştu özellikle 2.sinde :(

çok kötü.
romantize edilen şeylerden tiksiniyorum.
çıkarım yapmak ve dışarıdan bir göz olarak görmek için ideal ama orası kesin.

benim psikolojim bozulmuştu özellikle 2.sinde :(

çok kötü.
romantize edilen şeylerden tiksiniyorum.
çıkarım yapmak ve dışarıdan bir göz olarak görmek için ideal ama orası kesin.

Weak Hero Class 2 ( 8/10 )

Gözler Choi Hyun-wook'u ariyor. Onsuz baya eksikti.
Bu serinin kısa olması çok iyi. Baymadan bitmesi gerektiği yerde bitiyor.

ENUS_WeakHeroClass2_TeaserKA_Vertical_RGB_PRE.jpg

çok tatlı bir anime izledim: sakamoto days. eğlenceli ve komikti. bölümler yine kısa kısa. ikinci sezon sanırım temmuzda gelecekti; bekleyelim bakalım.

kimler geldi kimler geçti’nin 2. sezonunu daha çok beğendim. heyecanlı ve merak uyandırıcıydı. yalnız, havada kalan bir son oldu. 3. sezon gelecek, belli ki.

Çok begendim , hikaye iyi oyuncular iyi donemin Polonyasini da guzel anlatmışlar.
3,sezonda çalan Turkce pop tebessum ettirdi .

images (38).jpeg

1d86df8eda0979c96cf0fd59490b452d.jpg

netflixte şunu izliyorum, ilgi çekici geldi.

Look Back ( 9/10 )

Bu filmin animasyonları alıştığımız animelere göre çok farklı ama rahatsız etmedi. Beğendim baya.
Çok uzun da değildi. Akılda kalıcı. Boşuna ödül almamış geçen sene.
Karakai Jōzu no Takagi-san ve My Broken Mariko geldi aklıma.

MV5BOWU3YTkxMjYtYTdlMi00NDQ1LThiMjQtNzhmMTFlZmE2ZTU0XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

images
Birkaç bölümünü izledim henüz fakat üzerine söylenecek ve düşünülecek şeyler, dizinin ele aldığı ve aktardıklarından çok daha fazla diye düşünüyorum. Araladığı pencerelerin hatrına izlemeye devam edilecek bir iş olmuş "Upload". Kurguladığı evrenin haricinde kalan hemen her şey çok vasat olsa da şapkamızı önümüze koyup düşünebileceğimiz güzel argümanlar sunuyor.

gassal.

ilk sezon bayağı iyi bir iş olduğu için, 2. sezonda bir takım hayal kırıklıkları oluşmuş herkeste. ama ben sevdim. evet, ilk sezonun yarattığı etki yoktu sanki; biraz mizahi tarafa daha çok yönelme olmuş gibiydi. izletti bana kendini ya... bilmem, o kadar da kötü, berbat, ıyy denecek kadar da değil yani. delirmişler.sdkfjd

SPOI*
bayhan da acayip yakışmış bence bölüm sonlarına. güldürdü bazı sahneleri. şarkı seçimleri, ilk sezona göre çok daha iyiydi. narin’li bölüm ve hüseyin’in kayıp çocuğunun ölüsüne kavuştuğu bölüm ağlattı.
SPOI*

Moderatör tarafında düzenlendi:
berdush ile film zevkimizin aynı olması.......
nerede saçma sapan korku filmi var her izlediğini izlemişim adamın...
ama gassalı bitirdim en son güzeldi birinci sezon gibi olmasa da hoşuma gitti sonunu da sevdim...

Tekrar basladim. Askerlik yaptigim yer sirnakta cekilmeside anilarimi canlandiriyor. Cekimleri isparta'da yapilmistir. Osman sinav yaparda izlenmez mi?
Cozum sureci yuzunden gume gitmis efsane dizilerden.
Oyuncular saglam. Ustelik komando marslari ve egitimlerde gerceklige cok uygun. Tam olarak nizami sekil olmasada abartili catisma sahneleri ve tiatral kahramanlik siritmiyor.
Tekrar bitirecegim 3.dizi olarak arsivimde saglam yerini aldi. Sonunu getirememistim ama bu sefer getirecegim.
Ozellikle jenerikte okunan komando marsi insani gecmise goturuyor.
Eslik etmeden duramiyorsun dizi icinde soylenen marslara.
images (6).jpeg

Look Back ( 9/10 )

Bu filmin animasyonları alıştığımız animelere göre çok farklı ama rahatsız etmedi. Beğendim baya.
Çok uzun da değildi. Akılda kalıcı. Boşuna ödül almamış geçen sene.
Karakai Jōzu no Takagi-san ve My Broken Mariko geldi aklıma.

MV5BOWU3YTkxMjYtYTdlMi00NDQ1LThiMjQtNzhmMTFlZmE2ZTU0XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

senseimiz 9 puan vermiş, 'izlenir' dedik. çok güzel ve duygusal bir hikayeydi. izlemeden önce biraz araştırdım; manga imiş. bu da benim ilk izlediğim manga olmuş oldu. övülen birkaç işi daha var, onları da aldım sıraya.

Geri