Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

evet, maalesef. gereksiz abartıldığını düşündüğüm bir kitaptı benim de. okurken acı çekmiştir elimde rghdf o kadar zor bitirdim...... yine de diziye bir bakacağım; nasıl aktardılar, merak ediyorum.acaba romanda da böyle sevişme filan senaryosu yazmış mı mesela marquez?
evet, maalesef. gereksiz abartıldığını düşündüğüm bir kitaptı benim de. okurken acı çekmiştir elimde rghdf o kadar zor bitirdim...... yine de diziye bir bakacağım; nasıl aktardılar, merak ediyorum.

Harbiden cok saglam yapmislar. Ince espirileri olsun , kamera gecisleri , sahne cekimleri..
platformu öne çıkarmak için dizinin reklamını iyi yapmışlardı. sosyal medyada da çok övgü alınca bu yönde bir çalışma olduğunu düşünüyordum fakat öyle değilmiş. üç bölüm itibariyle şunu diyebilirim gayet iyi dizi yapmışlar. tam hayatın içerisinden bir dizi. duygudan duyguya sürükledi. bölüm sonlarındaki müzik tercihlerini biraz daha farklı kullansalar daha güzel olurdu sanki. ne yalan söyleyeyim üçüncü bölümde o helva sahnesi sarstı beni. boğazım düğümlendi, ufak bir gözyaşı döktüm. neyse.. tek gerçeğin ölüm olduğu, gerisinin yalan olduğunu arada hatırlamak iyi oluyor.
2-3 bölüm izledim bıraktımBir arkadaşım Manifest diye bir dizi önerdi ama izlemedim daha.
İzleyen varsa yorum yapabilir.