En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 311 gün önce görüldü

Twitterda önüme düştü, öyle izledim. Komik, tatlı bir şeydi. İzlerken eğlendim. Duygusal bi şey sandım ama baya komikliydi… fjfjjfj

Az evvel "never let go" diye bir pislik izledim. Çöp bok kaka. Bana guven, izleme. Bu arada kendini eve halatla bağlayıp, halat mesafesini gecmesi yasak olan kör bir oğlanla ilgili başka bi film izledim ben. Adını hatırlayan varsa lütfen yazsın

Az evvel "never let go" diye bir pislik izledim. Çöp bok kaka. Bana guven, izleme. Bu arada kendini eve halatla bağlayıp, halat mesafesini gecmesi yasak olan kör bir oğlanla ilgili başka bi film izledim ben. Adını hatırlayan varsa lütfen yazsın
Hangi film o? Ben de merak ettim.

çağatay’ı severim ama, ebru destan mıydı, neydi, kızın adı o kadar kötü, o kadar kötü, o kadar kötüydü ki 20 dakika zor dayandım; devam edemedim. yine de şenay gürler ve çağatay ulusoy için bir şans daha verebilirim.

‘nobody wants this’ çok tatlı bir iş olmuş. hem eğlenceli hem duygusal. romantik komedi tadında diyebiliriz; tam da bu havalarda, sevgiliyle battaniye altı izlemelik. beni sormayın… ben tek izledim malsf…

eb8q3ae.jpg

İlk filmi izlemeyen önce onu izlesin derim.
Puanım 7/10

Kuru Otlar Üstüne izledim. Daha doğrusu izlemeye çalıştım. Son 45 dk’sinde uyuyakalmışım. 3 saat film mi olur ya? Zaten uzun şeyleri sevemiyorum. Güzeldi ama uykuya yenik düştüm…

BCS bitti. Servant'a başladım.
Gerilim - korku diyor ama korkuyu geçtim gerilimden de eser yok. Çok kaliteli yapımlar izleyince hiçbir şey beğenmez oluyorsun ya bu da öyle bir şey.
Kötü değil ama sırf önerenin hatırına bitireceğim tüm bölümleri.

Bikaç haftadır izlediğim diziyi yarıda bıraktım.
Ve en sevdiğim sonunda geldi;

IMG_6110.jpeg

IMG_3500.jpeg

1988 yapımı, animesi. Animeseverler muhtemelen izlemiştir, ama gözünden kaçanlar için bırakmış olayım. Son 1 yıldır anime işlerini sever oldum; bir yaştan sonra yüklenen bazı şeylerden biri de bu galiba. İlki kesinlikle leopar sevdası.şjsjsjsjs

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üç sezondur yayında olan yalı çapkınını burun kıvırıp izleyemeyen ben dün gece üç bölüm üst üste izledim kjkjkhkh işin güzel tarafı bir sonraki bölüm için bir hafta beklemiyorsun :D

1730898438142.png

hafta sonu bir süredir merak edip ertelediğim bir şeyi izledim. film bittikten sonra da geç kaldığım için, kendime kızdım.dkjfgh hem eğlenceli hem hüzünlüydü benim için.... acayip güzeldi. zaten oscar ödüllüymüş; bu da sonradan öğrendiğim bir bilgi. miyazaki bey’in, “şunu da izle mutlaka” dediğiniz filmleri varsa, yeşillendiriniz. bayıldım!

erşan kuneri izliyordum
bugün belki izlemeye devam ederim

Sinemada çok fazla film izleyen biri değilim.
Binde bir denk gelirse beklediğim bir filme ancak giderim. Bazen de A.V.M. içerisinde alışveriş amaçlı gezerken bir film denk gelir. Girer, izlerim.

Yine aynı şekilde denk gelen bir filme gittiğimde içimden -Bu benim sinemada izlediğim son film olacak galiba.- diye geçirmiştim.

Aradan birkaç ay geçtikten sonra İllegal Hayatlar Meclis filmi yayınlandı. Aslında geçen hafta gitmeyi planlıyordum ama bugüne kaldı.

Öyle aman korsana karşıyım, gidip sinemada izleyeyim merakım olmadı benim pek fakat bu adamın (Mahsun Karaca) daha çok kazanıp daha çok bu tarz film yapabilmesi için dahi olsa gidip izleyeceğim.

Adana'dan çıkan, yetişen, farklı bir mizah anlayışına sahip biri. Kendisine komedyen diyebilir miyiz? Bilmiyorum.
Toplumda birebir şahit olduğumuz olayları esprili ve komik bir şekilde harmanlayıp bize sunuyor. "Ana Haber Bültenlerinde sol kenarda ADANA yazısını gördüğünüzde haber normalleşiyor." Dediğimiz konuları bu şekilde ele alarak Adana çapında ünlendi. Tabii paylaşım yaptığı mecra YouTube olunca ünü Türkiye'ye yayıldı.

Sokak Röportajlarıyla başlayıp Ana Haber bültenindeki haberleri mizahla harmanlayan adam: Şimdi beyaz perdede Meclis çapında komedi(!) filmini gösterime soktu. Bu, serinin ikinci filmi.

Bir Adana'lı olarak derim ki: İzleyin, izlettirin.

Geri