En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
3 Body Problem'ı izliyorum şu an.

Bu devasa dudaklı ve Türk dizilerinden fırlamış bakışlı Hispanik hanımı nereden bulmuşlar bilmiyorum ama felaket bir tercih olmuş. O hanımı oradan çıkartıp random bir Türk dizisine koy, daya 20-25 dakika süren bakışmaları, zerre sırıtmaz ama bu yapımda olmamış. Hande Erçel'in bayılamamasından sonra gördüğüm en skandal oyunculuk bu hanımınki.

Diziye uyarlaması aslında hem kolay hem de zor bir eserden uyarlama bir yapım. Hikaye güzel, gerilim var, dram var, içimizi ısıtacak dostluklar, karşılıksız aşklar, kötü oyunculuk, dünyayı kurtarmaya çalışanlar, bombalar ve uzaylılar falan var. Böyle bakınca Kanal D'de gece yarısından sonra yayınlanan imdb 3,2 puanlı kötü filmlerin bütün olmazsa olmazlarını barındırıyor ama o 3,2 puanlı filmler bu yapımın aksine eğlenceli filmler. Ne yazık ki olmamış bir yapım ama görünen o ki uzun sürecek. Umarım bir noktada toparlar.

Son düzenleme:
image.jpg

hikaye türk dizisi klişesinde önceki iki filme göre çok sönük......... müzik ve sanatçı seçimlerini de beğenmedim, diğer filmlerde kelly clarkson, ariana grande falan vardı....... 4/10

s-93b6b667b87b4391df83b475a21e37bebfcb2347.jpg

Friends izliyorum hala. 5'in 14'ündeyim. Yıl bitmeden bitiririm bu diziyi inşallah.: ))

Kuş Uçuşu izliyorum. Bu dizi çok eğlenceli. Sabah kalkıyorum Kuş Uçuşu, akşam yatıyorum Kuş Uçuşu :d Bu sezonu da çok beğendim. 6. Bölüme geçtim. Böyle bir şeye evrileceğini biliyordum Aslı ile Lale arasındaki ilişkinin ama daha erken olacağını düşünüyordum, favori sezonum bu oldu. Bakalım, sezonu tamamlayınca kendim için güncellerim belki.

Siberian Sniper izledim bir kaç gün önce. 2. Dünya savaşı konulu.

Truva dizisinin bir bölümünü izledim geçen gün. Aslında senaryoyu beğendim ama karakterlere hiç ısınamadım sadece Paris olmuş gibi. Mesela Hector; truvanın koruyucusu diye anılır, ölümüne bütün halk ağlamıştır. Herkes tarafından sevilir, sayılır. Diziye bakacak olursak hiç de karizmatik, sempatik, lider özellikli birisine benzemiyor. İtici bir tip olmuş. Helen'i de beğenmedim. Sözde yaşayan en güzel kadın ama ne çok güzel ne cilveli buldum kendisini.

Dün alaycı kuş yılanlar ve kuşlar(tersi de olabilir) izledim. Eh işte... Vasatti.

Geri