Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayy yok korkarimkorku filmi de koy araya ;d
en sevdiğim kategoridir, iyi filmler önerebilirim ;dAyy yok korkarimeskiden cok horror bakmistim ama.
Piskopat.. uykularim kacsin. Bende seni bogimen sevdiğim kategoridir, iyi filmler önerebilirim ;d
Türk usulü diyorsun yani.Cinli izle sende
Görevimiz Tehlike
fikrin değişirse adres belli ;dPiskopat.. uykularim kacsin. Bende seni bogim![]()

Bunca şeyi bir günde izlediysen diğer günlerde ne yapıyorsun?.dbugün resmen bluregltv günümdü, film izlemedim ama her şey yazılıyor bence buraya diye yazabilirim. bir bölüm six feet under izledim, bence başarıcam bu diziyi izlemeyi. euphoria'nın 2. bölümünü izleyeyim dedim ama ben bu diziyi devam ettiremem gibi geldi. çok abartı geliyor bazı şeyler, sevemiyorum. yalnızım mesut bey'in son bölümünü izledim yine çok tatlılardı. allahım yalnızlığımıza bayılıyor muyuz yoksa? bir de karsu'nun odası programında melike şahin ve nilipek bölümlerini izledim. gözlerimden umudu kestiğim için bitirdim.
böyle çok yüklenince gerisini 6 ay sonra izlemeye devam ediyorum işte... kısa kısa bunlar çerezlik izlenir bence... karsu çok tatlı izlesenizeBunca şeyi bir günde izlediysen diğer günlerde ne yapıyorsun?.d
Tam benlik. İzleyeceğim.2.5 saatlik bir film. horror, gizem, gercek-hayal temali bir film. izlemeye deger. benden 8/10 puan
Ekli dosyayı görüntüle 53874
Ekli dosyayı görüntüle 53875
kesinlikle oyleydi. cok iyi bir filmdi. tavsiye ediyorum :pTam benlik. İzleyeceğim.
Şato görünce mistik olabilir diye düşünüyorum.