En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 309 gün önce görüldü
Film değil varsa yoksa Lucifer izliyordum onuda bitirdim sayılır 5 sezonla :s

• Üzgün
Tepkiler: 0
Amerika'da yilda bir kez arinma gecesi yapiliyor. o gun butun suclar serbest. film konusu cok iyi. daha farkli beklemistim filmi aslinda. guzel bir film ama voooaaav degil yani. dusunuyorum da, ya boyle bir sistem butun ulkelerde uygulansaydi? ne kadar korkunc. gerci buna benzer sistemi modern ve yasal yollarla uyguluyorlar da ruhumuz duymuyor. farkinda olanlar var, komplo teorisi bu diyenler var. herneyse.

benden 6,3 puan

1645294685168.png

1645294715147.png

The exorcist izledim neden izledim ben de bilmiyorum.

bugün resmen bluregltv günümdü, film izlemedim ama her şey yazılıyor bence buraya diye yazabilirim. bir bölüm six feet under izledim, bence başarıcam bu diziyi izlemeyi. euphoria'nın 2. bölümünü izleyeyim dedim ama ben bu diziyi devam ettiremem gibi geldi. çok abartı geliyor bazı şeyler, sevemiyorum. yalnızım mesut bey'in son bölümünü izledim yine çok tatlılardı. allahım yalnızlığımıza bayılıyor muyuz yoksa? bir de karsu'nun odası programında melike şahin ve nilipek bölümlerini izledim. gözlerimden umudu kestiğim için bitirdim.

bugün resmen bluregltv günümdü, film izlemedim ama her şey yazılıyor bence buraya diye yazabilirim. bir bölüm six feet under izledim, bence başarıcam bu diziyi izlemeyi. euphoria'nın 2. bölümünü izleyeyim dedim ama ben bu diziyi devam ettiremem gibi geldi. çok abartı geliyor bazı şeyler, sevemiyorum. yalnızım mesut bey'in son bölümünü izledim yine çok tatlılardı. allahım yalnızlığımıza bayılıyor muyuz yoksa? bir de karsu'nun odası programında melike şahin ve nilipek bölümlerini izledim. gözlerimden umudu kestiğim için bitirdim.
Bunca şeyi bir günde izlediysen diğer günlerde ne yapıyorsun?.d

Bunca şeyi bir günde izlediysen diğer günlerde ne yapıyorsun?.d
böyle çok yüklenince gerisini 6 ay sonra izlemeye devam ediyorum işte... kısa kısa bunlar çerezlik izlenir bence... karsu çok tatlı izlesenize :(

• Üzgün
Tepkiler: f5

1218733.jpg

Barut Kokteyli
Dr.Who ve Jumanji'de oynayan Karen Sheila Gillan vardı.
Hoş bir film.​

2009 yapimi bir film. bunu yillar oncesi izlemisim de unutmusum. ari sahnesinde hatirladim bu filmi daha once gordugumu. oyle bi sahne unutulacak gibi degil zaten. iste bu filmde hic bisi gorundugu gibi degil. 10 yasindaki lilith, yani kizin adindan belli, ustelik kim kizina boyle bir isim verir ki? seytani bir isim, ''female demon''. iste cocuklara anlami guzel bir isim verilmeli, cunku herkes az cok isminden etkilenir ve hayatini buna gore yasar. agir isimler hayatini zorlastirabilir, anlami iyi olmayan isimler kisinin ta kendisini olumsuz etkiler. ben inaniyorum butun bunlara. iste kizin adindan belli aslinda normal olmadigi, ilk ipucuyu ordan aliyo izleyenler zaten. ustelik ana-kiz tam birbirine benziyorlar fiziksel olarak, iyi bulmuslar oyunculari :p aklima seyde gelmisti, hani derler ya acima yetime diye. o hesap.

guzel filmdi.

1645541424716.png

1645541453681.png

1645541483544.png

"hangover"

şu kült sahneleri hatırlarsınız:

images (9).jpegimages (10).jpeg

ben bu filmi seyretmemekte direndim. neden bilmem. hatta bir ara son sahnesine bakıp çok gülmüştüm, bir gün izleyeyim diye de kafama koymuştum. bunu izledim. ksjsjs ya uzun süredir bir filmde bu kadar güldüm mü hatırlamıyorum :D kksjdj konusu çok bilindik, dört kafadar, içlerinden birinin bekarlığa vedası için las vegas'a gider. sabah uyanırlar ve gece olan biten hiçbür şeyi hatırlamıyorlardır, üstelik damat kayıptır. benim gibi izlemeyi geciktiren varsa izlesin, çok eğlendim. evet mağaradan bildiriyorum, evet internet yeni bağlattım dkdks

1990 yapimi bi film. mafya-gangster hayati. gercekten yasanmis ustelik. henry hill'in ve icerisinde bulundugu hikayesi. fazla soze gerek yok, kendisi filmin basindan sonuna kadar olan biteni anlatiyo, kendini ve ailesini tanitiyo. ya bu tarz filmleri cok seviyorum. cidden keyifle izledim. gulumsetti, guldurdu :d hatta izlerken aklima jersoy shore gelmisti. iste amerika'da yasayan italyanlari kolaylikla tanirsin aksan ve hareketlerinden dolayi :p

bu henry kendini kurtarabilmek icin her seyi yapar, yapti da. fbi/polise sigindi kendini kurtarabilmek icin ve hayat emniyetini garantiye aldi boylece. the real gangsta boys boyle yapmazlardi :p

guzeldi ya. benden 8.7 puan.

1645553000602.png

1645553034482.png

1645553016777.png

2998518.jpg

Gün Batımı
Bir Macar filmi, konu Budapeşte'de geçiyor ve 1910'lu yıllar.
Yetimhanede büyümüş bir kızın ailesinin olan ama başkalarınca el konulmuş ünlü şapka dükkanına olan bağlılığı, sonra ummadığı gerçeklerle tanışması anlatılıyor.
Yönetmen sıra dışı bir sessizlikle kızın perspektifinden görselliği sunuyor. Biraz yavaş ilerlese de sonu daha güzel.
Olay örgüsü sıkı dokunmuş, sabır isteyen bir film.

Geri