En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 311 gün önce görüldü
zeytin ağacı 2. sezonu izledim. fena değil, bir şekilde izlettiriyor kendini. aytaç şaşmaz'lı sahneleri 65.146 kere başa sarıp izledim mesela.....

ilk ve son... debelendim durdum ama sonunda açıp izlemeye başladım. 5. bölümdeyim ama ne hissedeceğimi kestiremiyorum. acayip hastalıklı bir ilişki, acayip sevgi dolu bir ilişki, acayip sinirimi bozan bir ilişki. bana çok karmaşık şeyler hissettiriyor. bakalım finalde neler hissedeceğim.

kaos'u izledim, netflix'te yer alıyor. hem fantastik hem kara komik. ben beğendim, eğlenceliydi. birkaç tane favori karakterim var ama en sevimlisi dionysus<34 bakalım, 2. sezon nasıl olacak.

Gibi 5. sezon bitirdim
Bir sinema-dizi gurmesi olarak bu diziyi çok beğendim : )
Gülmeye hasret kalan herkese tavsiye ederim.

hafta sonu pera palas'ta bir gece yarısı 2. sezonunu izledim. wouwluk bir hikaye değil ama kendini izlettiriyor; zevkli ve eğlenceli. selom yine çok iyi görünüyordu.... my love<3

Alfa Kurt filmini izlemiştim. Hiç beğenmedim ama tavsiye etmem. vakit kaybı.

üç bölüm izledim. ikinci dünya savaşında yahudi bir ailenin hikayesini anlatıyor.
unsere mütter, unsere vater kadar olmasa da ortalama üstü bir dizi olmuş, beğendim.

8n27uc3.jpg

Puanım 7.5/10

Bu aralar The Resident ‘a sarmış moddayım.
Ama 6 sezon her an sıkmaya başlayabilir :emoji_unamused:

şu seri hep parça parça izlenmişti. yeni film bahane edilerek ilk film ile başlanıldı.

Geri