En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 306 gün önce görüldü
adile naşit'in hayatını anlatan bir film izledim adile isminde netflixte, çok kötüydü çok yavandı

• Beğen
Tepkiler: Aze
Euphoria son bölümü izledim en son...

-spoiler dikkat-
Nate'in ölümü çok trajikti. Yer altına gömulsen de yüzeye çıkan o boruyla üç dört gün rahat yaşayabilecekken sen gel yılan o borudan içeri gir.... üzücü bir son,izlerken tetikleniyor insan. Her ne kadar pislik biri olsa da bu olum çok kötüydü. Nasil düşünmüşler bunu o daha da ilginç...
Rue de yine bka battı bu safoya da çok üzülüyorum her ne kadar kurtulmak isteyip en beter hale düşüyor yine.
Maddynin de cassie için onca borca girip şeytanla anlaşma yapmış olması,dostluk görün be...
Final bölümü bekliyoruz bakalım...

The Gorge
Çıtır, izlenir.
Spoiler verenler banlansın.
Teşekkürler.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
MV5BNWQ1NzI2YTUtN2E0ZS00YzVmLTkxNjktMWIzNTYwMzkyOTU0XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

saçmalık ve klişelerle dolu, izleniyor mu izleniyor. ne yapalım film yok.

MV5BYjU3NjEwNTItMzc1Mi00Y2QyLTljNDItOTQ4YjU4NjZjN2EyXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

spiderman'in bu evrendeki halini hiç bilmiyorum. nicolas abimizi izliyoruz işte, sağa sola ağ atıyor.

suç 101
yanımda olsaydın birlikte izlerdik

Güzel bir aşk filmi olsada izlesem keşke

96fba522a4e245e1cbce83ea54cba6da.webp

uzun zamandır bekliyordum, ikinci sezon yayınlanmış.
ilk bölüm biraz durağandı ama güzeldi. bölüm sonuyla ikinci bölüm itibariyle başlar olaylar.

Kötü Çocuk hiç kitaptaki gibi değildi sarışın oğlanı başrol yapmışlar falan beğenemedim

1000578719.webp
Evet bir hint sineması aşığı olaraktan yine izledik ters köşe bir şeyler. Ağzı açık bitirdin filmi, acaba yine kim ölecek bu sefer katil kim çıkacak diye diye.

1000588760.jpg

O kadar iyiydi ki tek nefeste bitirdim, ÖVÜLDÜĞÜ KADAR VARMIŞ!

MV5BNjI5ZWU2YjgtMTBjMC00N2NhLTllZmItZmMyYTNmM2NmZWI4XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

“Ve köle dedi ki, benim adım Muhammed
Yemen'den geliyorum,
Ve ben Asra kabilesindenim,
Sevdikleri zaman yok olanlardan.”

Hemen bitmesin diye gibi dizisini 4. Sezondan sonra ayda bir bölüm izlemeye karar verdim

Geri