En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 306 gün önce görüldü
new-poster-for-the-drama-v0-ygm26foh20qg1.webp

durağan filmleri fazla sevmem ama izletti. belki de zendaya nefretimten dolayı. bu role çok yakıştırdım.

687862388_1527964182025328_8816592014312389955_n.jpg

o kadar çok kötü eleştiri vardı ki eleştirileri göz ardı edip yine de izleyeyim dedim, az bile demişler. elde bu kadar bilgi ve belge varken yaptıkları belgesele bak.
olay örgüsü karışık, bir oradan bir buradan şeyler anlatılıyor. cinli türk filmleri gibi korku atmosferi yaratmaya çalışmaları ayrı bir olay zaten.
bunu izlemek yerine savaş kurtbaba'nın yaptığı bir saatlik belgeseli izleyin yorumları vardı, müsait olduğumda bir de ona bakacağım.

HIH8KKhbIAEfG7U.jpg

yıllar sonra özel bölümü yayınlandı. kısa film tarzında olduğundan senaryo biraz zayıf, dövüş sahneleri de eh işte. daha iyi olmasını beklerdim.
yine de geri dönmesi güzel.

MV5BNjI3NjY1Mjg3MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzk5MDQ3MjE@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Dün izledim, arşive atmıştım bayadır. Tek kelimeyle ba-yıl-dım.

Ya ben neden bu kadar tatava yapildigini anlamadim bu filmle ilgili. Ilginc hicbir sey yoktu bence. Ha eglencesine izlenir mi izlenir de 8 nedir arkadas…
katılıyorum, güzel keyifli film ama imdb 8 üstü, rotten tomatoes %90 üstü bu film için çok fazla.

C80cfK.jpg

Jack Black varsa eğer bir film kötü değildir dedim ve izledim bayıldım abi. Çok çok güzel yav. Eğlenceli gırgır film olmuş. İzleyin izletin derim.

Bundan sonra bişi izlemedim. Ama bu süperdi. Olm bazı sahnelerde kahkaha atmaktan nefes alamadım la. Birde 3-4 kişi arkadaş ortamında izledik ve beklediğimizden bin kat harika sahneler vardı, özellikle o şişmanı öldü zannedip piton yılanını oyalamak için yem etttikleri sahne yok mu, lan onu gülmeden nasıl çektiniz gerizekalılar :D :D

198891.jpg

En sevdiğim filmler arasında kesinikle ilk 10'a girecek o filmi bugün bilmem kaçıncı kez tekrardan izledim.

MV5BYmI3ZDU2ODQtODBjYy00NDZiLTg4ZWEtMjAzZDI1OTY1OGY4XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Bu ara sardım hint filmlerine, yine en sevdiklerimden bir tanesi. Sonunun nereye bağlanacağını asla kestiremiyorsunuz, birbirlerinden çok farklı 4 hikayeyi aynı noktaya getirmek için çok mükemmel işliyorlar konuyu.

images (68).jpeg

Jafar Panahi’ye no bears ile başlamak biraz yönetmenin filmografisinin ortasına düşmek gibi hissettirdi bazı duyguların, kırılmaların ve alt metnin ağırlığı bende tam oturmadı.

1000067205.jpg

dizisi kalitesinde değil, fazla beklentiye girmeden jack ryan abimiz için izlenir.

Geri