Eksik Kalmasın

Konu sahibi son olarak 3957 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgi çöplüğünde, fikrim uçmuş gitmiş.. Susmayı da beceremez bu kafa, arar durur beyhude..

[YOUTUBE]TEXBmw2jBcA[/YOUTUBE]

Dozunu kaçırmışım bu şarkının anlaşılan.. Bilinçaltıma nasıl sinyaller verdiysem, ters dönmüş, yolu şaşırmış, uçmuş, gitmiş alakasız yerlerde kendini gerçekleştirmiş..: ))

You deserve much better than me

Tutamıyorum da kendimi, kaptırdım gidiyorum keyfimin estiği yerlere, bilemeden.. Kalkmayı öğreneli, düşmelerden korkmaz oldum.. "Daha"nın merakı aklımı başımdan aldı.. Şşşşş..

[YOUTUBE]zEdf0vMF-wk[/YOUTUBE]

Dinlemeyeli baya olmuş bu şarkıyı.. 2:43'ten sonrasını asla dinlemediğim, tiplerine hayran kaldığım insanlar.. Bir köşede durun..

Yazacak bir şey yok, yapacak işim de kalmadı.. Okuyasım, yürüyesim, boş boş konuşasım da yok. Öylece tavana dikip gözlerimi, boyanın şekilsizliğini seyretmeye niyetliyim..

Etkisiz, tepkisiz eleman.. İşte o benim, merhaba..

Başa dönmeli, taa en başa.

İçim titriyor soğuktan, deterjan kokularıyla sarhoş olmuş durumdayım.. Ellerim çatlayacak yine, ben kaşıyacağım ve yara bantları imdadıma yetişecek, kremler fayda etmeyecek, domatesin içi yakacak, kavuracak.. Canım acıyacak.. Ben sinir olacağım.. Hayat devam edecek, her şey rayına oturacak, düşüncelerim sakinleşecek.. Evet..!

Kırıntılara basmamayı öğretmişler bize.. Anılara saygımızın temelinde, belki de bu koşullanmışlık geliyordur, kim bilir..:dusun:

Who are you? Kim bilir bunu? :dusun:

Sorular basitleştikçe derinleşiyor, derinleştikçe sıkıcılaşıyor.. Sıktıkça güldürüyor.. Saçmalık kelimesine sığınışım bundan. Bir ayrıcalığı yok benzerlerinin...

A denial, a denial, a denial, a denial, a denial, a denial, a denial, a denial, a denial!!!

Başı ağrıyınca insanın daha bir boş geliyor her şey.. Zaten algılayamadığım şeyler daha bir çekilmez oluyor.. Ne vazgeçiyorum, ne farkediyorum, ne de ilgileniyorum.. Bu saçma halin sonu nere varır acep? :dusun:

15482_389550271170286_5377354168709954464_n.jpg
Allah'ım,
bugün bizleri sevinçli ve güzel haberler almakla
rızıklandır inşallah....
:cici:

Fazlasıyla yarım kalmış şey var başladığım.. Tam da istediğim şey; karıştırıp karıştırıp düzeltmeye çalışmakla oyalanmak.. Ben de böyle eğleniyorum işte.. Ne var yani?:dusun:

Bulamadım aradığımı, oysaki bu satırların birinde saklıydı.. Yazdıkça içimden gidenler gibi, onu da uçurmuşum... Verecek cevabım yok sana, kaybettim içimdekini.. Israrla pişmanlıklar üretiyorum, ısrarla acı çekmeyi istiyorum, bitmiyor ürettiklerim, bitmeyecek de..!​

Sınırlarım var benim, mesafelerim var.. Asla yıkılmayacak duvarlarım var...

ya erken emekli ol ya da bırak işi gücü. Hiç bir şey yapmayasın gelene kadar yaz buraya... Blog'u da unutma ((:

Parmaklarına, beynine kuvvet adamım... Sen sadece yaz...

U just wrote ! ((:

ya erken emekli ol ya da bırak işi gücü. Hiç bir şey yapmayasın gelene kadar yaz buraya... Blog'u da unutma ((:

Parmaklarına, beynine kuvvet adamım... Sen sadece yaz...

U just wrote ! ((:

Ne ara geldin buraya sen?:dusun: Oturmaktan kemiklerim sızlıyor, ekranla olan samimiyetimiz sıkmaya başladı..

Gelmişken bunu da bırakalım:

[YOUTUBE]dHYDFClkqHw[/YOUTUBE]

Huzur, suskun bir zihinde saklı..

Sen ne ara etiketledin beni ve ben ne ara kaçırdım gözden bu bildirimi :T: neyse... Bi elimiz de burada zaten n'olacaktı başka :p çok kirletmeden şunu da iliştirelim şuraya. Güzel görünecektir eminim ((: sen yazz yaaa valla baakk (((((((((:

Bilmezdim lafların bu kadar yoracağını,
Bilmezdim bir bakışın bu kadar coşturacağını,
Bilemezdim bir insanın bu kadar konuşma meraklısı olduğunu,
Bulduğu minicik bir fırsatı böylesine kullanabileceğini
Bu kadınla tanışmadan önce..
EndOfMe​

Sen ne ara etiketledin beni ve ben ne ara kaçırdım gözden bu bildirimi :T: neyse... Bi elimiz de burada zaten n'olacaktı başka :p çok kirletmeden şunu da iliştirelim şuraya. Güzel görünecektir eminim ((: sen yazz yaaa valla baakk (((((((((:

Bilmezdim lafların bu kadar yoracağını,
Bilmezdim bir bakışın bu kadar coşturacağını,
Bilemezdim bir insanın bu kadar konuşma meraklısı olduğunu,
Bulduğu minicik bir fırsatı böylesine kullanabileceğini
Bu kadınla tanışmadan önce..
EndOfMe​
Orhan Veli Amcamıza selamlar kısmını niye eklemedin? : ))))))))))))) Hem ismimi doğru yaz, hepsi küçük bir kere.:cici:

Bir de bu şiir (!?) yüzünden bir daha şiir yazmama konusunda ciddi uyarılar aldım, biliyon mu? : ))

Orhan Veli Amcamıza selamlar kısmını niye eklemedin? : ))))))))))))) Hem ismimi doğru yaz, hepsi küçük bir kere.:cici:

Bir de bu şiir (!?) yüzünden bir daha şiir yazmama konusunda ciddi uyarılar aldım, biliyon mu? : ))

bilmiyorum niye eklemedim :D Tamam ismine bi dahakine dikkat ederim kızma :benmi:

Yaa salla sen onları. Orası sana ait. Ne yapmak, yazmak istiyorsan onu yap. Bi takipçin var ki takip ediyor her yazdığını. Yeri geldiğinde onu bile görmezden gel. Takııll gitssiinn. Bo ver uyarıları :cici:

Emrin olur paşam.: ))

Boş gitmeyelim:

[YOUTUBE]Dys1_TuUmI4[/YOUTUBE]

Transa geçebiliriz..: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri