Edebi olmayan, deli konusmalar

Konu sahibi son olarak 4026 gün önce görüldü
Eva Fransaya gitti, iki kiz kardes kaldik mi boyle

[YOUTUBE]q26UHRyQrS0[/YOUTUBE]

Jorgeeeeeee

London Grammar'i sevmek ile sevmemek arasindayim

yeni olmanin getirdigi hatalarda var tabii :D elim ayagim birbirine dolandi :D

Yine yeniden dondugumuz bir gun daha, ya izmir burasi bu kadar soguk olmamali, iki kazak montla gezmemeli insan, polar corap ckarmislar ya onu bile giyen var olmaz ama boyle

canim sIkIlmaya gorsun tumblr'in dibine iniyorum :haha: sonra benedict'e bakarkenmesajlarima cevap vermeyince sevgilim trip atiyor :D

de9q.gif

ring bear"er" ! :D robin&barney

politik ideolojilerle ilgili akimin ana temsilcileri uzerinden bir hikaye yazma odevinde edmund burke, john lock,e marx ve hitler'i ayni anda gay yapmis ya da yapmamis olabilirim :D ama John Locke'un "ama adolf" dedigi anda ben gitmistim cunku gerisinde ne yazdim bilmiyorum

Smaug'la Necromancer' i seslendirmeden dolayi sexy bulacak duzeydeyim :haha: thomas'a yalvardim orijinal dil diye bana dedi ki "benedict icin degil mi? thranduil'i falan da gectik artik, ejderhaya sarkiyoruz?" "haha" sevgilim beni cok iyi biliyor ya

Su an One Day kitabini okumaktayim, Anne Hathaway ve Jim Sturgess'in da filmin oynadiklari bir kitap. Uzun zamandir istiyordum D&R da orjinalini bulunca kosarak aldim ve kitap filminden cokdaha guzel oldugunu kanitladi

Kitabin sonunu bile bile okumak varya bir de, iki insanin arasindaki iliskiyi, iclerinde gecen olalari hisleri o kadar guzel anlatmis ki... Herkese oneririm

Bea'nin yeni albumu ciksin artiiik

Muahhaha kuzenlerin eve gelisiyle evde yer kalmadi :D

The Tunnel da kotu adam rolunu kime verdileeeeer ooooh myyyy goooooodddd :D ben o adama bayiliyorum :D cok yerinde olmus cok super olmus

Sherlock'a 2 saaaat

Once Sherlock saat 10:30 da sonra
1513331_689766447710443_1512585188_n.jpg

Catherine TATE!! :gtr::karaoke::heyoo:
bu aksam bana uyku yok
yarin ki sinavda da yuksek not yok :D

sabah 9 aksam 9[arada 2 saat boslukla] 10 saat ders calismak araliksiz nasil duygu?
bir daha gelmesin beni bulmasin beni diye adlandirilan duygu

Bugun cok guzel bir haber aldim, dogumu gecigen yengem en sonunda dogum yapmis
Lavender Bloom adinda mini minnacik bir kiz cocugu dunyaya getirdi.
Cilgin dunyaya hos geldin Lavender.
Welcome to the crazy family/world Lavender, you'll find many things hard here and most of them enjoyable, life is indeed full of surprises and it really does pasts in a blink of eye. However, I wish you the best moments in your life, with ups and downs. You'll get hurt and you'll be the happiest person in your life, time to time. I just really hope that you can live your life to the fullest and regret not, it's too short to regret things

Love Alexis.

ayrica ogrendim ki kuzenlerimden birinin adi daha Lavender mis ancak ilk adini kullanip L. ile saklamis yillarca :D

eliptik sen nasil bir aletsin omrumden yedin

Geri