Edebi olmayan, deli konusmalar

Konu sahibi son olarak 4024 gün önce görüldü
Eh hadi ben de bir gunluk acayim.. Normalde yazma aliskanligim yoktur ama bilgisayarda bu kadar vakit gecirince boyle degerlendireyim dedim. Ben cok edebi bir insan degilim. Ya da Turkce'ye yeteri kadar hakim olamamamdan kaynaklaniyor. Bu bildiginiz lise ogrencisi isi gunluk olacak. Hem de siir yazanlardan degil.
Buyuk ihtimalle %80'i birilerine kizmakla gececek bir gunluk.

Bugun 7 de kalktim ve kopegimi dolastirdim,sabahlari da serin olmaya basladi. Sonra eve gidip cay koydum ve 200 sayfalik okuma odevine basladim. Sonar efenim bu odevden yazi yazacakmisiz... Sonra bir de bunun uzerine sinav olacakmis. Ben Ingilizce dersine icimden sovdum, burda harflere dokmeye gerek yok kabalasmasam da olur.

Bir baktim ki dizilerim gelmis onlari izledim. Scandal'i tatile birakiyorum, sozum var ona. Kerry Washington'la soyle bir Scandal gunu yapacagim,ozel hazirlik ister. Sonra Haven'daki Nathan vucut yapmis... Nolmussun sen bd Nathan! :dyg:

Sonra annemden almis oldugum fazladan harcligi harcamaya karar verdim efenim. Cunku Fransada yapilan alisveris yetmedi, bir de gidip burdan bir seyler aldim. Dolabim doldu. Sanirim ekstra dolap almam gerekecek... Ama onu nereye sokucam? Ya da kutu alip yatak alti mi yapsam?

12. cayimi icmek icin yine bir mola verdim. Eve dondugumde dedim ki.. Bu sefer odevi bitirecem. Kader utansin, istemiyor bitmesini sanirim ki maman dedi ki evde yiyecek yok disari cikicaz... Eve donmem 8 oldu... E kopegi cikart geri gel.. Kim odev yapicak bu saaatteee. Iste ben de simdi buradayim. Daginik olan odamin ortasinda oturup bunlari yaziyorum. Sevgili gunluk bir zahmet su kitaplari cantama yerlestiriver ha bir de baslamisken kiyafetleride kaldiri verir misin? Ayrica annemin dolabindan asirdigim etegi saklamazsam aylarca bir daha goremem, kendime not bu da :D

Bu arada forumda Ipod'umu calani bir yakalarsam varya! Hediyeydi o! Umarim kisa devre yapar ve elektrik carpar! :pat:

Yine konusurken aklima geldi sinirlendim
Bu ulkenin kendi parasiyla kaziklanmasi ve somurulmesi... O kadar cok kiziyorum ki. Boyle soyleyecek laf bulamiyorum. Politik konularada girmek istemiyorum ama bilen bilir anlayan anlar boyle kafamin tasi atiyor mu diyorsunuz. aynen oyle oluyor sinirden deliye donuyorum. Aksam aksam kendi moralimi bozdum.

Ayrica ey hirsiz, caldigin ipod'u unutmus degilim. Elinde dagilsin emi. aklima geldikcede soylenecegim. Bilemezsin, bakarsin gercek olur. isine yaramasin o ipod emi. kilitliydi de zaten haa kilit demisken ben o ipod'u bir kilitleyeyim bilgisayarla uzaktan. bak bakalim sen satabilion mu onu. yedirmem ipodumu

ak sinirden yazarken ayni seyi iki kere gondermisim nasil oldu bu bilemedim o kadar sinirliyim sevgili gunllugum

Babamin sinirli Turkcesi...
Kurdugu en kompleks cumle sanirim
"Ben bu ulke politika anlamiyoum, girmem ben. Kahve var mi bugun?"
Konu degistirmeyi de ogrenmis. Adam 10 senedir Turkiyede hala ogrenemedi

Sevgili gunluk seni cok rahatsiz ettim ama yatmadan aklima geldi. Cunku onu yine gordum. Ilk okul askimi gordum. Hic degismemis desem yalan. Ama oyle taniyamayacagim kadar da degismemis. Gunes yine sari saclarina vurunca parliyor ama artik uzatmis kucuk bir topuz yapmis kafasinda. Sonra sakal birakmis, ben sakal sevmem bilirsin ama ona yakismis simdi yalan soyleyemem. Golzeri hala canli ve hayat dolu bakiyor Ah o mavisi yok mu mavisi.. Sarisinlarla ben onun sayesinde tanistim ki oyle cok begendigim sarisinda erkekte yoktur. erkekte cok soguk gelir ama o oyle degildi. Bir cocukluk sevdasi olmasina ragmen nasilda hala midemin dugumlenmesine, nefesimin hizlanmasina neden oluyor bir bilsen. Doktora gitsem oluyorsun der.

Gamzeleri sakallarinin altinda kalmis ona uzuldum simdi dogruyu soylemek gerekirse ama o utangac cekingen gulumsemesi hala duruyor. Elleride buyumus tabii boyunun yaninda. boyle elini sIktin mi sicakcik,guven veren kocaman ellerinin arasinda kalsin elllerim,hic ayrilmayayim diyorum...

Hep onun yuzunde, standartlarimi cok yukseltti simdi kimseyi begenemiyorum. O okul gezilernde kosarak golgede bana yer ayirirdi. "Loulou gel bak yer tutum sana" derdi. Loulou adini kullananda ilk oydu. Sirf o soyluor diye severdim. Sonra o tasindi, cocuk akli biraz uzuldum bir daha goremicem diye ama cok ustunde de durmadim, Insan tekrar gorene kadar anlamiyor. Kalbinde hala yeri oluyor, gizli sakli oraya bir oda aciyor sonra penceresinden disari cikiyor, ben buradayim gitmedim diyor. Onu tekrar gorunce nasil oldum sana anlatamam. Simdi yine gidecek ve bir daha gormeyecegim. Zaten sevgilisi varmis. Bozulmadim degil ama caktirmadim. Butun aksam Fransizca konusup kizi niye disladim saniyorsun. Ah keske gitmese ya da giderken kalbimden de cikip gitse. keske penceresinden hic bakmasaydi da hatirlatmasaydi orda oldugunu.

Simdi ben nasil uyurum boyle sevgili gnluk? Tu sais comment?

Yanaklarindan opuyorum sevgili gunluk. Artik yarin onemli bir sey yaparsam seni rahatsiz ederim.

Ahaha gulsem mi aglasam mi bilmiyorum. o kadar kacin sen yine gelsin seni bulsun

[YOUTUBE]UN7BJ_ZdCNU[/YOUTUBE]

Francis​

Je t'aime Thomas <3

Bazen karsi tarafin tepkisini bilemezseniz de duygularinizi soylemek gerekir,bu hafta bunu ogrendim.
Sonucu ne olursa olsun icinizde kalmasindan iyidir. Belki de sonunda sizi mutlu edecek bir sey cikar

Otobuste yerime oturan cadiiii. Ben oturacaktim. elde o kdr malzeme varken biraksan otursak olmuyor degil mi?

Cadilar Bayramin Kutlu olsun! :D

ben bugun kutlamiyorum,hafta sonu program var artik o zamana. Bugun en yaptim... ne yapmadim kiii. Ogretmen odev vermis yarin son gunmus grup odevi, bir de internetten vermis , okuldan erken cikip kosa kosa eve gittim yapalim diye tam basladim 10 dk oldu Marie kayboldu! bir baktim babamin ilaclariyla oynuyor tam ben alirken yutmaz mi bir tanesini! Kaptigim gibi veterinere goturdum elimle ilacla. Herkesi bir korkuttu artik yarina kadar gozlemleyecekmisiz. yien eve don odeve basla.. hala da btmedi. ama az kaldi umutluyum! Bugun cok yorucuyduuuu. Bir sunum vardi,iki sinav vardi. Cok yoruldum cok cok yarin da erken kalkip odevi gozden geciricem. 2 hafta daha sag kalirsam rahatliyorm gunluk. Rahatliik! Baska bir sey yok sanirim sevgili gunluk cok normal bir haftaydi. Ve 3 gundu ahahaahhaha kotuluuk.

Thomas'i gormeye 1 gun~

Bazi insanlarin dunyasi sadece yasadiklari yerle kisitli olunca gorusleri de beyinleride kisitli oluyor sonra sacma sapan konusup kendilerini akilli saniyorlar. Boyle insanlardan uzak dur, yaklasma hatta konusma bile bu insanlara karsi kurdugun her cumle bir kayiptir. Zamanina degmez. Birde bu insanlarin gorusleri o kadar dardir ki kendilerinden olmayan surekli kusurludur,hatalidir, var olmalari bile gereksizdir. Bir de kadin erkek ayrimciligi yapip kendilerini her konuda ustun ve bilge bilirler. En tehlikeliside bu degil midir zaten?

Bir de bu yukardaki ornek insanlarin aksine o kadar nazik, cana yakin sevecen insanlar var ki. Ikisi bir araya gelince nasil ikisi birlikte yasayabiliyor diyorsun. Bu da butun gunumun ozetiydi sevgili gunluk. Hatta icinde metro esintilerim, toplamalarim bile var. Yaa insanin bir gunlugunun olmasi ne ise yariyormus.

Iyi geceler sevgili gunluk

sevgili gunluk dun ne oldy unuttum soylemeyi. Yeni bir hoca geldi ama kimsenin ders yapasi yoktu ssabah sabah hocada hobileriniz nelerdir? Yetenekleriniz nelerdir? diye sordu.Gelen cevaplardan biri...
"Uyumak hocam, cok guzel uyurum" oldu. Digeri de.
"Obua falan." di/ Hoca obua ne onu bile bilmezsin dedi, Gelen cevap:
- Iste ucunda cibik olan sey degil mi?, oldu. Iki gundur guluyorum birde Dun matematik sinavi vardi kac dakika dedik, hoca 90 dakika demis ama herkes 190 anladi ve birbirimizle 10 dakika bakisip gulduk. Sinavin yarisi oyle gecti.

Beni gulduren seylerdi bunlar. Bir de bugun hungur hungur sokak kopekleri icin agladim cunku bir tanesi yolda oturdu ve ben daha ona yaklasmadan patisini uzatti. Sevdikce mutlu oldu. sevmeyi birakinca patisini elime koyup cekti daha sev diye sonra bir de gobek acti. Ben dayanamayip agladim ToT Sonra Thomas ne yaptiysada btun gun moralim bozuk dolastim

James Frain'i ve Craig Parker'i Tom Mison la birlikte zleme sansina sahip olmak icin ne yaptim ben?! kim kurdu bu kadroyu yetmedimi 1 -2 tane mukemmel adam 3 tane birden!

Gunluk Walter da var! Gunluk bu ne guzel bir dizi!

gunluk bil bakalim kim dusup dizini incitti ve bugun okula gidemiyor ToT sinava calisma bahaneside oldu boylece. biologie~

mama Heineken bulmus gunluk gunluuuuuk gelsin biralarrr

bira insani olmadigimi bildigi halde bana 4.yu icirme cabasinda olan annem neyin kafasinda gunluk... bir daha bu kadar icmem

gunluk sokakta yabru kedi buldum avcum kadar agliyordu onu beslerken annemin tabagini kaybettim simdi soylemeyeyim demi hem terziside olmus cok uzgun hatta hic caktirmamak en iyisi, kirilip gitmistir olur :D

Geri