Edebi olmayan, deli konusmalar

Konu sahibi son olarak 4025 gün önce görüldü
Gunluk pazartesi gunu turkce sinavim varmis! simdi 2 gun boyunca oturup deyim falan calismam gerekiyor. Turkce "kasmaliyim" ah su sinavlar sokak dili olsaydiii

"mutemadiyen" in kullanimini 15 tekrardan sonra ogrendim heralde Ozge sacini basini yolda :D

Nasilsa hepimiz Valhalla'ya gidicez, gitmisken bir de Loki'yle sohbet etmek gerek "i am your padawan teach me the dark abi"

ailedeki buyuk sorunu cozerek danimarka kilisesine baglanmaya karar verdim yanliz sanirim daha fazla tartisma yaratto gerci babam davul zurna getirmek uzere de olabilir :D

Sevgili gunluk Skarsgård ailesinden bir seksilik ve yetenek tasiyor ama bu adamlarin resmen sinemada seksi vucutlari icin, Stellan 'da artik kalmamis ama, somurulmelerinden sIkIldim... itiraz yok ama :D yazik ya yeteneklerinden ziyade yani adamlari vucut goruyorlar gerci Stellan gecmis onu eh bir zahmet.. Thor da onu ciplak gormseydik daha iyiydi ama.. Gustaf iyi role kondu ama adamim :D Bir de bu adamlari surekli viking yapmaktan vazgecsinler ya yaziktir yetenege

Gunluk ya ben de bir sorun var ya da bu 70' doneminde doganlar fazla seksi :D

Gunluk basimi yardim cok guzel demi

Gunluk basimi yardim cok guzel demi

Zamani bol bulunca, oysa yarin sinavda var ama :D, arkadastan gelen oneriyle American Horro Story'ye basladim. o neymis be yaaaa. hic calismadim gunluk cakicaz yine :D

6m48.jpg
|

Geldi geldiiii~ Michele'i o kadar saat orda bekletmeye degdi mi? degdi :D

[YOUTUBE]8sGda11YvjI[/YOUTUBE]

:D Keske izleyebilseydiim

v06e.jpg

Cunku Lars ve Magnussen :D

t437.jpg

Bak bak nelre baslar misim bir de abundance of kathrines gelse de sevinsek

Misanthropic bak bu da guzel bir ergen isi diye geciyor ama bence alakasi yok ben cok seviyorum Ayni yildizin altinda diye degistirmisler Turkceye

t437.jpg

Bak bak nelre baslar misim bir de abundance of kathrines gelse de sevinsek

Misanthropic bak bu da guzel bir ergen isi diye geciyor ama bence alakasi yok ben cok seviyorum Ayni yildizin altinda diye degistirmisler Turkceye

Birazcık baktım googleden kitap okumaya bununla başlayın diyorlar çok güzelmiş yani , 320 sayfaymış kitapçılara bakıyım umarım bulabilirim , çok tşkler :)

Birazcık baktım googleden kitap okumaya bununla başlayın diyorlar çok güzelmiş yani , 320 sayfaymış kitapçılara bakıyım umarım bulabilirim , çok tşkler :)

var var inkilap ta falan luyor d&r da kesin vardir cok cok guzel ben cok seviyorum yani icinde kendimi buldugum icin olabilir ama bence cok guzel ele almis Green cigim :D

var var inkilap ta falan luyor d&r da kesin vardir cok cok guzel ben cok seviyorum yani icinde kendimi buldugum icin olabilir ama bence cok guzel ele almis Green cigim :D

Tamamdır tereddütsüz okucam sayende :) Bazen yarısına geliyorum sonra sıkıyo roman , karma karışık oluyor hiç birşey anlamıyorum ve okumaktan soğuyorum kaç defa yaşadım :) Thank you Alexis :p

Kitabın başarıları

TIME dergisi, 2012nin En İyi Romanı

Goodreads, 2012nin En İyi Genç Yetişkin Kitap Ödülü

New York Timesın En Çok Satanlar Listesinde #1

Wall Street Journalın En Çok Satanlar Listesinde #1

Amazonun En Çok Satanlar Listesinde #1

Indieboundun En Çok Satanlar Listesinde #1

"Hayata, ölüme ve araya sıkışanlara dair bir roman olan Aynı Yıldızın Altında, John Greenin en iyi kitabı.
Kahkaha atıyor, ağlıyor, hızınızı alamayıp tekrar okuyorsunuz."
Markus Zusak, Printz ödüllü bestseller yazarı

"Aynı Yıldızın Altında evrensel konuları ele alıyor: Sevilecek miyim? Hatırlanacak mıyım? Bu dünyada bir iz bırakabilecek miyim?"
Jodi Picoult, New York Times bestseller yazarı

"Dâhiyane... Çok etkileyici... Güçlü ve saf duygularla korkusuzca yüzleşebiliyor."
TIME

"Green, okurların aklından uzun süre çıkmayacak, göz kamaştıran iki gencin öyküsünü iyi bir gözlem yeteneği ve empatiyle anlatarak, rafta duracak bir kitaptan ötesini yazmayı başarmış." People

"Bu romanı çekici kılan şey dakikada bir heyecanlı bir patlama yaşanması değil, sayılı günler içinde sonsuzca yaşamaya çalışan karakterlerin gerçekliği."
The Washington Post

"Buruk bir komedi, akılları baştan alacak bir romantizm ve insana hayat ile ölüme dair sorulan büyük soruları keyifle ve uzun uzun düşündüren bir kitap."
Horn Book

"Aynı Yıldızın Altında bir aşk hikâyesi. Son dönem edebiyatın en içten ve dokunaklı romanlarından biri ama aynı zamanda korkunç bir zekâ, cesaret ve hüznün varoluşsal trajedisini de anlatıyor."
Lev Grossman, TIME
(Tanıtım Bülteninden)

oqh8.jpg

Thomas thomas thomas seni kotu cocuk senii bana neler alirmis:dyg:

her seyi gectim de bir inadim var kesinlikle yalniz olmam oyle ogrenmem gerekiyordu sanki onu korkuturmus gibi sonucu ne olursa olsun ama o kadar rahatladim ki sonra uzuldum onu uzaklastirdigim icin ama o beni anladi. tekrar hasta olma fikri beni bayaa korkuttu ama saglikli olmak gibisi yok

50. yili icin Ingilterede olmam gerekiyordu bu dusunceyi asamiyoruuum acaba gitsem mi? ucaklarda yer var midir ki? aktarma mi yapsam ? gitmem gereeek

ehehehe gidiom cidden gidiom gitmezsem olurum ahanda aldim bileti

Opera ve balenin yeni yil konseri varmiiis nerede benim biletlerriim :D

Geri