Edebi olmayan, deli konusmalar

Konu sahibi son olarak 4025 gün önce görüldü
bir asli bir ben iki kazulet

Neden the East'i aylarca izlemeyi erteledim acaba.. i have no idea... acaba niye? ben salak miyim? evet alexis evett
Alexander var! ve konu muthis ve sen filmi izlemedin!

Neden the East'i aylarca izlemeyi erteledim acaba.. i have no idea... acaba niye? ben salak miyim? evet alexis evett
Alexander var! ve konu muthis ve sen filmi izlemedin!

Dem som draeber omrumu yedin flammen bile indi cecilie inemeyecek galiba ama

East izlerken ben _> those Alexander feelings ve tepkim ->
xaue.jpg

Butun aile seksi mi olur nedir bu boyle?

bagirabilir miyim? hadi bagirayim heyecandan bagiracagiim!
50 yil! koskoca elli yil! ve yarin yeni bolum gozlerimde yaslarla bekliyorum :kop::heyoo::karaoke:
dundududun dundududunn dududuuun duududuun

[YOUTUBE]rXa32Sstzgc[/YOUTUBE]

Ooohh ohh death...

evet yeni sarkimi buldum..

Gunluk star trek basladiii! Space the final frontier! :D ve thomas tine gec kaldi hazirlanmasi benden uzun suruyor yaa

bones la spock un kavgalari :D

Khan in sahneye girisini izliyoruuum

Bir an Khan'in sapik oldugunu sandim :D ve Spock ta kiskanc.. :haha: tarihin en guzel dizisi :D

Bazen kendimi nasil ifade edecegimi bilemiyorum

sarijini %4 ten %5 e cikaran mac i kutlayip nasil yaptigini bilmek istiyorum

gun icinde gordugum 72i6178638172638 tane sahte Michael Kors cantalar yuzunden sogudum cantadan resmen ya az kalmisti yil basina oyna mama alacakti... sogudum resmen bir kere daha sahte MK gorursem bagiracagim

wp9e.jpg

Gelecek planlarim: Rinko Kikuchi'yele sevgili ol :D olmadi platonik olarak devam et

0w7x.jpg

Benedict Cumberbatch'in suratina bir tane cakmakla opmek arasinda gidip geliyorum.. dengesizim ya

Bugun metroda insanlardan para koparmak icin kucuk cocuklarin losemi hastaligini kullanan o adami unutamyor unutamayacagim... serefsizlik baska bir sey degil, uzerinde yeni montun ayaginda duzgun pantolonun ve spor ayakkabin var. o almayani da var hele o hasta cocuklarin umutlarindan baska bir seyleri yok neredeyse ve sen hic umurunda olmadan insanlarin iyi kalplerini kullanmaya calisiyorsun. Diyecek sozum yok.

nedir bu odev aski ogretmenlerdeki sabah 9 dan aksam 6 ya kadar odev mi yapilir ya ve bitmez. ne bu ne sorarim sana gunluk! yetti beaaah daha sinavlar var 2 hafta bile olmadi biteli oysaki

Den som draeber'oi yine izleyemedim yine yineee aaaaah yetti ama dvd alicam

Geri