Durduk yere kimseyi üzdüğüm görülmemiştirMutlu mesut takıl bence üzme kimseyi![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Durduk yere kimseyi üzdüğüm görülmemiştirMutlu mesut takıl bence üzme kimseyi![]()
Evet ismim. Memnun oldum adaş hoşbuldumMutlu Mesut, 38 derken?
Adın mı Mutlu Mesut?
Hoşgeldin bu arada. Ben sadece Mesut
Fayda edermi dersin mdmd yarın yeterli olur pazartesi hayal uyumak okul var@Özlem sen bugünden sonra gözlerine çay koy Pazartesi Müge başlayana kadar uyu.![]()
Kısaca ben yani..Mutlu Mesut, 38 derken?
Adın mı Mutlu Mesut?
Hoşgeldin bu arada. Ben sadece Mesut
Denicem
Dene ve gör.ddddDenicem
TamamdırDene ve gör.dddd
İsmimi söyleyince genelde bunu diyorlarKısaca ben yani..![]()
Yok, zaten orası oyle.
Benim burada oluşturduğum üyeliğim beni bağlar.
Kim olduğum, ne yaptığım, ne oldugum hakkında kimseye söylemde bulunmak gibi 1zorunlugum zaten yok.
Kimseye hesap vermek zorunda değilim.
Kural ihlali yapan ben degilim. Her yerde bu imalarda bulunup zorbalik yapanlarda.
Hani sonra "saka" yaptık,da demesinler. Ne'yin şaka olabileceğini kavrayacak yaşlardayiz.
Gordum o mesajlari.Sen onu Swat'tan bekliyorsan, geçmiş olsun.
Yöneticiler desen, şu şu başlıklarda laf sokabilirsiniz diyen admin yorumları var.
Üyeler desen, admin'e arkadaşını niye kayırmıyorsun diye yorumlar var.
Beklentini yüksek tutma.
nickimi etiketler misin anca gördüm... mutlu mesut tam fake isim...Aze ve sana çoklu alıntı yapacaktım forumun altyapısı farklı olduğundan yapamadım sus çaktırma![]()
Seni ikna etme gibi bir sorumluluğum yok. Hadsizliğinin 10 da biri kadar medeni cesaretin varsa dediğim gibi gel bi platforma göstereyimnickimi etiketler misin anca gördüm... mutlu mesut tam fake isim...
üfff bu kadar ciddiyet kalbe zarar yazma bb iyi forumlar...Seni ikna etme gibi bir sorumluluğum yok. Hadsizliğinin 10 da biri kadar medeni cesaretin varsa dediğim gibi gel bi platforma göstereyimYoksa boş yapma ve varlığımdan rahatsız olmaya devam et hadi bakayım.
Senin orjinal olduğunu nereden bilicez? Bi yerinde forumun onay damgası mı var?