Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Vardım vardım. Gelir gelmez bir çay demledim ve önce gözlerime sefasını sürdürüp ardından mideme sürdürücem. Çayyyyyy karikatürü..

Bu saatte yemek yiyip gece 3-4 lere kadar uyanık kalan birinin kilo almaması için gün içerisinde dağ taş kemirmesi lazimki maksimum 60 kgde kalabilsin.

Sen kendine naptiginin farkindamisin ?
1764886729921.jpeg

Aralıklı oruç sayesinde acıkma vs olmuyür. Ara ara tatlı krizi geliyor onuda cennet hurması ile geçiştiriyorum.d

Millet aj ajj.dd

O zaman kalkta bı çay demle kunefeylen gömelim gece gece nasıl olsa aralıklı oruç var kdidkd.
Resmen intihara teşebbüs suçudur bu, ı ıh hayır olmaz.d

Künefe falan aaa bak irademle arama girmeyiniz.dd Hoş ben beynimde bitiriyorum ama lütfeniniz yani.ddd Miss gibi çay tek başına zaten kral ay pardon kraliçe.dd

Ey @Onurcan troll yapıp konuları ciddi alıp yorum yapanlar var demişsin. Niçün dedin bunu. :d

Ey @Onurcan troll yapıp konuları ciddi alıp yorum yapanlar var demişsin. Niçün dedin bunu. :d
Örnek vereyim dünden bi açtığım konuya yorum olarak annesi çok hırpalamış evet yazmış..

Bu yorumun sebebi: benim haftalar önce açtığım annem foruma girmeme izin vermiyor adlı troll konu.

Bu tarz konulara değindim aslında.

Örnek vereyim dünden bi açtığım konuya yorum olarak annesi çok hırpalamış evet yazmış..

Bu yorumun sebebi: benim haftalar önce açtığım annem foruma girmeme izin vermiyor adlı troll konu.

Bu tarz konulara değindim aslında.
“”Tinkiwinki_LaLa_Po_DipSy42”” yayını beyendi. :emoji_panda_face:

Uzun zaman sonra doğru bir iş yapmışlar, ilginç.

Bu forumda seni en eski ve en iyi tanıyan benim herkesle tartiş dedim sana herkesle kavga et ama benim çevremden dostlarımdan uzak dur dedim sana . ! Doğrumu ? Zamanında yediğin bir nane`yi senin suratına şamar gibi atıp kö.. gibi telefonda ağladiğin zamanları unutup gelip bizim eşimizin dostumuzun özel hayatını buralarda deşifre etmene göz yumacağimi sanıyorsan . Kusura bakma canim biz o işlerden emekli olduk.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Geri