Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Günlük olayını da şöyle bir çözüm buldum her zaman defteri kalemi bulamıyoruz ama telefonda hep yanımızda ya günlüğümü telefonuma mail olarak atıyorum hatırlaması ve bulması kolay oluyor. Hani size de öneririm..
Ben evden çıkmadan Kahvaltı masasına yazıyorum. Daha kolay oluyor.

26 güzel rakam
bizim yılımız olsun
neden olmasın

Günlük olayını da şöyle bir çözüm buldum her zaman defteri kalemi bulamıyoruz ama telefonda hep yanımızda ya günlüğümü telefonuma mail olarak atıyorum hatırlaması ve bulması kolay oluyor. Hani size de öneririm..
Ne gerek var Maile ağam telefonda not defteri var zaten oraya yazarsın günlüğünü.

seni bugün enerji içeceği yaptım
hep arım balım peteğim gibi bişey işte

İçimde bir cümle var söylenirse kaderi değiştirecek kadar güçlü, susarsa geceleri uyutmayacak kadar gürültülü :emoji_massage:

Sorun şu ki telefonun
Ne gerek var Maile ağam telefonda not defteri var zaten oraya yazarsın günlüğünü.
Sorun şu ki telefonun Not defterini yazarsan telefonunu bir gün yenilediğinde veya arıza yaptığında kaybedebilirsin ama mailleri kaybetmezsin. Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur saygılarınla

Sorun şu ki telefonun
Sorun şu ki telefonun Not defterini yazarsan telefonunu bir gün yenilediğinde veya arıza yaptığında kaybedebilirsin ama mailleri kaybetmezsin. Sanırım yeterince açıklayıcı olmuştur saygılarınla
Kaybedersen yeniden yazarsın ağam. Yılda 365 Mail biraz fazla ağam

Güllü’nün kızı yurtdışına kaçarken yakalanıp gözaltına alınmış, vay anam serhat ya
şaşıracak bir şey yok, normal bir ölüm olmadığı belliydi. hayatın gerçeklerinden uzak kişiler kendilerinden yola çıkarak böyle bir şey olamaz düşüncesindeydi.

Banu Alkan'ın çocuğu yok.Olmasini istedi ama olmadi.
Kim bilir belki çocuğunuz yoksa bu iyi bi seydir.

Anlayan anladi...

kuzenim evli ufak kardeşi eve gelip kıyafetlerini istiyor diye dolabına kilit yaptırmış.
ben hanım ne istese onu giyiyorum bir pantolon alacağım zaman foto atıyorum üstüne şu renk tişört al diyor
aga pantolon almak istiyorum tişört almasam pantolon gücenir mi
erkekler kadınların giyimine karışamazmış aynı duyarı bizim için de bekliyoruz
bir yere gideceğimiz zaman o ne renk giyerse uyumlu giyinmeliymişim
nalaka abi pembe tişört giymek zorunda mıyım ayol
ahahhahahaha ben buna 1 hafta gülerim

kuzenim evli ufak kardeşi eve gelip kıyafetlerini istiyor diye dolabına kilit yaptırmış.
ben hanım ne istese onu giyiyorum bir pantolon alacağım zaman foto atıyorum üstüne şu renk tişört al diyor
aga pantolon almak istiyorum tişört almasam pantolon gücenir mi
erkekler kadınların giyimine karışamazmış aynı duyarı bizim için de bekliyoruz
bir yere gideceğimiz zaman o ne renk giyerse uyumlu giyinmeliymişim
nalaka abi pembe tişört giymek zorunda mıyım ayol
"ayol" diyene kadar giymek zorunda değildin ama artık giymek zorundasın.:D

Güllü’nün kızı yurtdışına kaçarken yakalanıp gözaltına alınmış, vay anam serhat ya
Bu eski sanatçılarda korkunç para var, hepsi zamanında yatırım yapmış. Ve hâlâ çok iyi kazanıyorlar.
Durum böyle olunca çocuklar da belirli yaşa gelince o parayı yemek istiyor, genelde buna izin vermiyorlar, işte bunun sonucunda kim ölmesini bekleyecek diyor ve operasyona başlıyorlar.
Şöyle bir düşünelim, İbrahim Tatlıses çocuklarıyla arası bozuk, Ferdi Tayfur hepsine küskün gitti, Güllü'nün başına gelenleri izliyoruz.. daha çok örnekler var.
Emrah'ın ülkedeki en büyük gayrimenkul zengini olduğunu bilmeyen yoktur, Seda Sayan'ın yüzlerce taksi plakası var.. uzar gider böyle.
Çok para da başa bela, ayrıca ben paranın çatır çatır yenmesinden yanayım.. sürekli var yemez gibi birikim yapanları sevmiyorum.
Tabii öyle bedava konmaya çalışan çocukları da.. üzücü bir ölüm gerçekten.

Geri