Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Yarın bi klinisyen arkasimi ziyaret etcem .
Etmisken bi yavru kedi mi istesem ondan.
Epeydir kedisizim.

Yok, zaten orası oyle.
Benim burada oluşturduğum üyeliğim beni bağlar.
Kim olduğum, ne yaptığım, ne oldugum hakkında kimseye söylemde bulunmak gibi 1zorunlugum zaten yok.
Kimseye hesap vermek zorunda değilim.
Kural ihlali yapan ben degilim. Her yerde bu imalarda bulunup zorbalik yapanlarda.
Hani sonra "saka" yaptık,da demesinler. Ne'yin şaka olabileceğini kavrayacak yaşlardayiz.

Sen onu Swat'tan bekliyorsan, geçmiş olsun.

Yöneticiler desen, şu şu başlıklarda laf sokabilirsiniz diyen admin yorumları var.

Üyeler desen, admin'e arkadaşını niye kayırmıyorsun diye yorumlar var.

Beklentini yüksek tutma.

Hah ancak sıra sana geldi yoğundum bugün. Birader sen bir şeyler yazmışsın ucu bucağı kime belli değil ama bana ise veya değilse bile yaz de bana. Ona göre ben de nasıl bi ırz düşmanı olduğunu anlatıp anlatmayacağım konusunu düşüneyim. Hani ahlak bekçisi gibi rollenmişsin ya. Ufak bir ipucu; seneler önce can ciğer bacım dediğin hatunu geçen sene şehrimde misafir etmiştim, bilgine.

Sen onu Swat'tan bekliyorsan, geçmiş olsun.

Yöneticiler desen, şu şu başlıklarda laf sokabilirsiniz diyen admin yorumları var.

Üyeler desen, admin'e arkadaşını niye kayırmıyorsun diye yorumlar var.

Beklentini yüksek tutma.
Gordum o mesajlari.
Beklentimi degil.
Kendilerini dusurenlere karsi
insanligimi yuksek tutuyorum.

nickimi etiketler misin anca gördüm... mutlu mesut tam fake isim...
Seni ikna etme gibi bir sorumluluğum yok. Hadsizliğinin 10 da biri kadar medeni cesaretin varsa dediğim gibi gel bi platforma göstereyim :) Yoksa boş yapma ve varlığımdan rahatsız olmaya devam et hadi bakayım.
Senin orjinal olduğunu nereden bilicez? Bi yerinde forumun onay damgası mı var?

Seni ikna etme gibi bir sorumluluğum yok. Hadsizliğinin 10 da biri kadar medeni cesaretin varsa dediğim gibi gel bi platforma göstereyim :) Yoksa boş yapma ve varlığımdan rahatsız olmaya devam et hadi bakayım.
Senin orjinal olduğunu nereden bilicez? Bi yerinde forumun onay damgası mı var?
üfff bu kadar ciddiyet kalbe zarar yazma bb iyi forumlar...

Yillarca antidepresan kullanan insanlari bokla sonra yapayalnız kalınca,terk edilince antidepresansiz gözüne uyku giremesin.
Ah şu karma.
Eee? acizlik miymis kullanmak, kayda deger ise yariyor mu bari?
Beyin ilaci onlar. Sana ne üzerinden etki edebilecekler koca bi soru isareti bence.

Geri