Kim
Gümüş Üye
Babasının adını ezberledik artık ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah yardımcınız olsun ali, dikkat et kendineee neresi burası tam olarak böyleeMaviderinlik gene heybetini göstermeye başladı ufaktan hırpalıyor..
hayat mücadelesine devam Allahım kazadan beladan korusun ..
huzurlu akşamlar arkadaşlar..
Ekli dosyayı görüntüle 121254
Zamanında bu postu yazmıstım. Bu konuda haklı çıktığımı varsıyorum Çünkü uzaktan izlenim her zaman farklıdır. Şimdi yukarıdaki postdan bağimsiz olarak yazıyorum. Konu içerisindeki 2 kişi değil tek kişiye.Bence siz daha iyi anlaşırsınız . Tamam bazı şeyleriniz zıt ama ıkınızıde yakınen tanıdığımdan dolayı bir kez konuşssanız ınanın aranızdaki kan damarlarınıza kadar akacakdır. Haydi ilk adımı atan kazansın bu forumda ne kavgalar ne kufurler oldu şimdi onlardan ses yok. Bence siz ikiniz sımsıkı dost olabilirsiniz.
Bilmukabele Swat Allah razı olsun Mozambik kanalı diye geçiyor bulunduğumuz yer Madagaskar civarındayız deniz ana sezonu kış sezonu her yerde açılmış bulunuyor .. dün gece hariç bir nebze durdu ağır hava yiyoruz kalktığımız dan beri saygılar..Allah yardımcınız olsun ali, dikkat et kendineee neresi burası tam olarak böylee
adres atıyorum kargola
ben de aklıma geldikçe tekrar ediyorum aşkitom.flkjgmuhtemelen okuyamıcan ama allah biliyo duamı..diloşa da amin dedirtip garantiye aldım. şimdi bitin..
ali kaptan hani instagram da hooooo hoooooo diye ürkütücü müzikle paylaşıyorlar ya bu mavi derinlikleri....Maviderinlik gene heybetini göstermeye başladı ufaktan hırpalıyor..
hayat mücadelesine devam Allahım kazadan beladan korusun ..
huzurlu akşamlar arkadaşlar..
Ekli dosyayı görüntüle 121254
İki kelam iki gülüş çok görüyorlar huff. Teşkür ederimtelif hakkından şikayet ediyolar
Bende insanım ya hani.dPazara gidermiş bla bla
Çarşamba pazarına mı gidiyon senBende insanım ya hani.d
Hem hommm yapacak değiliz.d
Yok bizimki cumartesi pazar dat dat dattÇarşamba pazarına mı gidiyon sen
Ne kadar neşelisin ya. Çok sinir bozucu bir durum :dYok bizimki cumartesi pazar dat dat datt