Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
"Hayvanların haklarının olmadığı varsayımı ve onlara karşı muamelemizin hiçbir ahlaki öneminin olmadığı yanılgısı, Batı'nın kabalığının ve gaddarlığının son derece rezil bir örneğidir. Evrensel merhamet ahlakın tek güvencesidir."

Schopenhauer

Benim söylediğim söze karşı kendi dallandırdığı kelimeler müstesna… Efendilik kaybettirmez kazandırır..

Şu retro şeysi bitti, nihayet derin bir nefes alıyorum.

İletişim yönünün zayıf olduğu demek isterdim, lakin o bile değil. İletişim yönünün neredeyse hiç olmadığı bir süreçte durup durup senle iletişime geçerler.

Bu ay mutfakta kadro değişiyor. Gidenler var, gelenler var; Gidenler işi salmışlar, gelenler uyum sağlayacaklar. Herkes bir tarafından iş yapıyor. Bir yer mi tutuşup yanacak, bir ürün mü zayi olacak, kafan sürekli buralarda...

Anlamıyorum.

Füreyyaa cığımm ben olayın seyrine göre hareket ederim.. Senden gelen güzel bir latife hiç problım değilldirr. Haşinim ama kavgacı değilim, kınama alanıı nerdeydiii @Süreyya cığımm.ddd

Füreyyaa cığımm ben olayın seyrine göre hareket ederim.. Senden gelen güzel bir latife hiç problım değilldirr. Haşinim ama kavgacı değilim, kınama alanıı nerdeydiii @Süreyya cığımm.ddd
Kavgacilarin kim oldugu asikar ya forumda.
Bazi seyleri illa ki dillendirmeye gerek yok...hiciv ile yaklasmak lazim...ortami yumusatmak felan.
Nikini bir yere yazmamanin üzüntüsü icinde olusum, seni oraya yazmami tesvik etti... cünki bütün kategorileri doldurmustum.
Aciklama da yaptigima göre,kinayabilirsin.

Bazi seyleri illa ki dillendirmeye gerek yok...hiciv ile yaklasmak lazim...ortami yumusatmak felan.
Nikini bir yere yazmamanin üzüntüsü icinde olusum, seni oraya yazmami tesvik etti... cünki bütün kategorileri doldurmustum.
Ben seni özel üyeye yazmıştım ama baktım özel değilmişsin......

Seni öpücükle kınadım birrrr
Ben seni anlıyorum kınadım ikiiii
Senin bende kredin çokkk kınadım üçççç
Burda üzüldüğün şeye bak kınadım dörtttt

Oh ohh çok kınadımm :kalp: :kalp: :kalp: :emoji_panda_face:

Kendimi şuan taşacak bu deniz Fadime sandım hahaha. Sempatik ama akıl alan cinsinden kavrur saçları, öylede savurganım.dddd

Geri