Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Bence siz daha iyi anlaşırsınız . Tamam bazı şeyleriniz zıt ama ıkınızıde yakınen tanıdığımdan dolayı bir kez konuşssanız ınanın aranızdaki kan damarlarınıza kadar akacakdır. Haydi ilk adımı atan kazansın bu forumda ne kavgalar ne kufurler oldu şimdi onlardan ses yok. Bence siz ikiniz sımsıkı dost olabilirsiniz.
Zamanında bu postu yazmıstım. Bu konuda haklı çıktığımı varsıyorum Çünkü uzaktan izlenim her zaman farklıdır. Şimdi yukarıdaki postdan bağimsiz olarak yazıyorum. Konu içerisindeki 2 kişi değil tek kişiye.
Sana değer verenleri seni sevenleri tek tek kaybediyorsun. Bak o işlerinde bir kişi var ki harbiden sana ablalık kardeslık dostluk yapar onun samimiyetini dostluğunu bu forumdaki hiçkimseye değişmem .
Zamanla tekrar alıntı yapar izlenimlerimi alıntı olarak yaparım.

Allah yardımcınız olsun ali, dikkat et kendineee neresi burası tam olarak böylee
Bilmukabele Swat Allah razı olsun Mozambik kanalı diye geçiyor bulunduğumuz yer Madagaskar civarındayız deniz ana sezonu kış sezonu her yerde açılmış bulunuyor .. dün gece hariç bir nebze durdu ağır hava yiyoruz kalktığımız dan beri saygılar..

Maviderinlik gene heybetini göstermeye başladı ufaktan hırpalıyor..
hayat mücadelesine devam Allahım kazadan beladan korusun ..
huzurlu akşamlar arkadaşlar..

Ekli dosyayı görüntüle 121254
ali kaptan hani instagram da hooooo hoooooo diye ürkütücü müzikle paylaşıyorlar ya bu mavi derinlikleri....
onun gibi olmuş video ben bir ürktüm...
kolay gelsin

Sahi @scope karikatür demişken, neden paylaşamıyoruz? Gelgitli biri olduğumdan bunun konusu paylaşıldıysa da bilmiyorum.

Geri