Günlük Dönüp Dolaşıp Aynı Yere Gelmiyor Muyuz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
“Gerçek sorumluluk, bireyin kendi sorunlarını çözmede kendini güçlü hissedebilme yetisini yansıtır. “

“Tanrım, bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme dinginliğini, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesaretini ve ikisi arasındaki farkı anlayabilme bilgeliğini bahşet”

Kurban Tuzağından Kurtulmak - Diane Zimberoff

gece gece aklıma düştü.
hayatımdan çıkanlarin içine bakarak konusamadan göçüp gitmelerini izledim.

zihnim bir şeyleri cozdukce, yeni pişmanlıklar yaratıp beni yoldan çıkarıyor da olabilir. ama onlara oldukları gibi bakabilip öyle tepkiler verebilmeyi isterdim. en azından şu an yaşanmamış olabilirdi.

Kapana kısılmış gibisin. O kapanda mutsuzluk içinde debelenip duruyorsun. Debelendikçe kendine zarar veriyorsun, göremiyorsun. Tek bir zerresini bile kabul etmeden izliyorum seni.

Bir kadın bana, "Seni seviyorum, çünkü bana armağanlar alıyorsun, çünkü zekisin, çünkü zamparalik yapmıyorsun, çünkü bulaşık yıkıyorsun," derse, hayal kırıklığına uğrarım; bu aşkta çıkarcı bir yan vardır. Söyle bir cümle duymak kim bilir ne güzeldir:"Zeki olmamana karşın, yalancı, bencil, alçak olmana karşın senin için deli oluyorum."

Yavaşlık - Milan Kundera

Öğrenmenin de bir sorumluluğu var.
Kullanmazsan suçluluk hissedeceksin.
Buyur burdan yak!

Hep bana hep bana.

Değil, hep onlara hep bunlara...

Ne zaman kendime hayrım dokunacak acaba?

Delicesine merak ediyorum.

Forumda bu kadar mesafeli oluşumu gereksiz ya da saçma bulanlar oluyor. Ne kadar doğru bir davranış olduğuna bir kez daha şahit olmak rahatsız etmiyor beni.

Hiçbir kürek boşa çekilmiyor.
Her kol yoruş, formda kalmayı sağlıyor.: ))))

Çıkıntıymışım.: ))

Pamuk gibi insandım, ne hale geldim.

Kendimi buldum sonunda.: )))

3 yıl sonra aynı evdeyiz, aynı acılarla, benzer anılarla, bir başka ruhu sonsuzluğa uğurladık.
Gittiğin yerde huzur bul...: (

Modumu yükseltmelik : )))))))
Alıştım artık, sadece gülüyorum.: ))

................................

Son düzenleme:
Bu kadar bağsız kalıp bu kadar bağlanmak ne saçma!

Geri