Günlük Dönüp Dolaşıp Aynı Yere Gelmiyor Muyuz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hah geldi bi akıllı daha :)
okumaktan keyıf alacagınız, dongusel yazdıgında mutlaka bakacagınız, aklınızın bır kosesınde "acaba bugun ne yumurtlacak?" merakını canlı tutacak paylasımlar yapabılmeyı umuyorum. Telden ancak bu cıkıyor sevgılı eksen.:)

Hiç bir samimiyetimiz olmamasına rağmen sana karşı daha ilk hitabımda iyi niyetine her nedense güvenerek yaptığım laubali ama samimi çıkışıma böyle canlı ve sevimli cevap verdiğin için takipçin olacağım inşaALLAH ..

Hiç bir samimiyetimiz olmamasına rağmen sana karşı daha ilk hitabımda iyi niyetine her nedense güvenerek yaptığım laubali ama samimi çıkışıma böyle canlı ve sevimli cevap verdiğin için takipçin olacağım inşaALLAH ..
ıronılerı severım, cok severım. Gorunenın, gosterılenın, muhakkak tam olmadıgı, eksık yansıtıldıgı dusuncesıyle yaklasmaya calısırım cevreme, kı onyargı engelıne takılmayayım.

Bu arada, yazmayı seven genclık; wattpad dıye bır sey varmıs. Yenı nesıl yazarları buradan kesfeden bırcok yayınevı var. Hem de bedava, faydalanın derım.:)

Guvercınlerı de besledım. Bır de kahve yaptım mı kendıme, benden rahatı yok.

Ay nıhayet buldum kısısel sayfamı. Kaybolmasın dıye her gun bır harf falan mı bıraksam? Yok olmaz oyle. Ne demeye gelmıstım ben? Mezarlık manzaralı evlerde oturtma sen bızı yarabbı dıye dua etmeye gelmıstım.

Nerden estı bu deme, bırbırı ardına verılen emırler, fıkrım sorulmadan hakkımda alınan kararlar, sevgılı aıle buyuklerımın karsısında evet dısında bır cevap sıkkımın olmayısı benı boyle acayıp yerlere kaydırdı. Dusundugun sey olurmus, olumsuz da olsa cagırdıgım sey gelıverırmıs yamacıma. Ben boyle dedıkce daha bır tırsıyorum mezarlık yanındakı evlerden.

Son düzenleme:
Eskı focanın denız kestanelerını yurutmusler. Bu denız gecen sene bu kadar temız degıldı.

• Beğen
Tepkiler: X
Yalnızlık yazdırır. Forumda "ıssız satırlar" dıye bır baslıga denk gelmıstım. Cok mu yalnızdı, cok mu kımsesızdı satırların sahıbı, sımdı merak edıyorum ıste.

Pervanem pufur pufur sıcak hava uflerken, yatmısım, beklıyorum sessızlıgı.

Karamazov kardeslere basladım. Gunde on sayfa okusam uc ayda anca bıter. Soguklar gelmeden elımın terıyle bıtırsem?

Bızde mı sadece boyle dıye kucuk bır arastırma yapayım dedım. En populer yabancı dızılerın 10 da 9 u dram. Dram hep mı cok satar?

Grı bolge. Fena bır fılm degıl. Ilk 30 dakıkası cok sıkıcı, sonra sonra ızlettırıyor kendını.

Akrep ve yelkovan; bosuna yarısıyorsunuz. Bu oyunu kımse kazanmayacak.

Kocaman sırt cantam, suslu sapkam ıle bekleme salonunda ayaklarımı uzatmıs otururken, hasta yakınından cok, hastaneyı konaklamak ıcın kullanacak bır yolcuya, daha cok benzedıgımı farkettım. Sıkıcı oldugu kadar komık bır hal.

Kendını uzaklarda arama. Yaptıklarına, ılgılendıklerıne bak. Onlar sensın. Olmak ıstedıklerın ya da kafanda kurdugun kısı degılsın. Yanılmaktan vazgec, bu basıt bır secımden baska bır sey degıl. O kadar buyutulecek bır sey de degıl. Sadece kafanı cevır.

Blogumu ziyaret eden biri kendini güne gelmiş gibi hissediyormuş.:D Koptum, gün ve ben?

Ah, o kadar kolay değil hiçbir şey. En sevdiğin şeyi yaparken bile alnından terler akıyorsa, saatler su gibi akıp gidiyorsa, bir gülümsemeyi hak etmez mi o güzel yüzün? Getirisi aylar sonra gelecek olsun, göster dişlerini, bu da yeter aynalara.

Google'da kitap yorumu diye arattığımda kitap özetleri ile karşılaşmaktan bunaldım. El atalım.

• Beğen
Tepkiler: Dem
Geri