Günlük Dönüp Dolaşıp Aynı Yere Gelmiyor Muyuz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
"Duy beni duy beni duy" diye söylendiğim şarkının aslı:

Gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni
Sar beni sar beni sar gökyüzüm ol
Uç beni uç beni uç yavru kuş ol uç beni
Geç beni geç beni geç kanadım ol

: )))))))))))))))

Son iki yıl haricinde aile, iş, arkadaş ortamında hep baskın, dışadönük, cevval insanlarla dolmuş çevrem. Hepsi de beni zorlayan, yoran, sıkıntılı tiplerdi. Son dönemde ise yılların aksine; sakin, pısırık, kendine güvensiz, hakkını aramaktan aciz, zayıf insanlarla çevrelendim.
Her birinden çok şey öğrendim, öğreniyorum.
Dengeleniyorum.

Tüm değerli taşların elinde olması, onları kontrol etme sorumluluğunu da yüklüyor sırtına.

Ben bu kadar ayrık dururken (durduğumu sanırken) insanların hayatına etki ettiğimi öğreniyorum. Hala şaşkınım.
İşteki kız neredeyse bir yıldır her gün bana sorular soruyor, her gün tavsiye istiyor (kendi söküğümü çok güzel dikiyormuşum gibi). Onu çok da ciddiye almadan, son kararı kendisinin vermesi gerektiğini sık sık hatırlatarak, dilim döndüğünce ve söylediklerimin dışındaki olasılıkları da anlatmaya çalışarak yardımcı oluyordum. Sağlık sorunu vardı bir süredir, testlerin olumsuz sonuçlanması halinde sıkıntılı bir sürece girecekti. Çokça kızarak ama hep desteklediğimi de bilmesini sağlayarak yanında oldum. Bana bu kadar bel bağladığını, o kadar sitemime karşılık beni yakın gördüğünü dün test sonuçlarını paylaştığında anladım. Annesiyle, en yakınım dediği dostuyla bile paylaşmadıklarını en ince ayrıntısına kadar bana anlatması asabımı bozdu.: )))
Allah'tan bugün o izinli ben çalışıyorum, yarın da tam tersi olacak. Pazartesi'ye kadar kafam rahat. 2 günde duyguları diner de sarılmasına falan gerek kalmaz. Mıç mıç olmayalım işte.: ))
Evet, bir laf, bir tavır bile birilerinin dünyasında çok şeyi değiştirebiliyor.

Hahaha sanırsın zamanda yolculuğu bulmuş da bizden saklıyor🤣🤣 Hadi şimdi bu mesajı okumadan önceki 1 dakikana git de görelim. Zaman asla geri dönmez..!

1775962081835.png

"bakımını yapmak zorunda olduğu kirli bir mekanizma." : )))))))))))
Kundera - Ölümsüzlük

"niyeti yargılamak değil anlamaya çalışmaktı"

aynı dertten muzdaribim, diğer uca da hak vereceğim mecburen.

1777002197801.png
Acıyı ilgi çekme aracı olarak görenlere güzel bir tokat niteliğinde.

zamansızlıktan şikayet etmemem gerek.
isteyince her türlü zaman yaratabiliyorum.
her şey seçimlerime bağlı.

18707 adım
Mükemmel
20bine tamamlarım bugün

• Beğen
Tepkiler: ne
Ne kadar parlatırsan parlat ya da kaç kişi parlatırsa parlatsın b.k yine b.ktur arkadaş.
Kaç kişinin ya da ne kadar çok etrafının sıvandığının önemi yok, malzeme aynı, değişmiyor.

: ))))))

Geri