Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu hic bitmez bilio musun?
Birkaç şeyi çözse de iş görür.Bu hic bitmez bilio musun?
Gecmisi anlayayim der iken,simdide yasamiyoruz cünki bilincaltimizi aydinlatmak,gelecege yatirim ki,bu da simdiyi engelliyor.
Hangi işi?Birkaç şeyi çözse de iş görür.
Hangi işi?
Bu da bir özelestiri gerektiren bir sürec di mi? : )Saçma sapan tepkilerin sebebini anlamak gibi. Öfkelendin. Karnına, boğazına ağrılar giriyor. Niye? Kafandaki bir şeye ters giden şeyler oluyor. O tersliklerin belki konuşmayla alakası yok ama öyle algılıyorsun. Senin bilmem hangi anındaki bir şeye dokundu ve anıyı tetikledi. Bir anda gereksiz bir yere kayıyor konuşma.
Bunun gibi sürekli tekrarlanan tepkilerin birkaçına gidilebilse ilerlenebilir. (dedi döngüsel.: ))) )
Emek vermeden ve zaman harcamadan olmuyor. Bu boşa geçen bir zaman kesinlikle değil.Bu da bir özelestiri gerektiren bir sürec di mi? : )
Mesela verdigin tepkinin yanlis ve ya uygunsuz ve ya zamansiz oldugunu,kendin fark edince mi, ya da karsindaki sana söylediginde mi anliyorsun?
Varsayim yapiyorum su an..sen öylesin demiyorum.
Emek vermeden ve zaman harcamadan olmuyor. Bu boşa geçen bir zaman kesinlikle değil.
Önemli olan fark edip tekrarlamayacak şekilde içselleştirmek. Nasıl ve ne şekilde olduğu çok önemli mi?
Ne mutlu sana.Bosa gecen zaman degil,bitmiyor hic.
Bence önemli,özelestirisel yaklasimlar daha verimli oluyor ve daha az bir zaman icinde anlasiliyor denklemsizlikler.
Hmmmmm negatif düsünceler...Ne mutlu sana.
Ben özeleştirinin dozunu kaçırıp yolumu kaybedebiliyorum.: ))))
40'larda dizeler daha da acayipleşiyor. : ))))Gözlerim ressam rolünü aldı ve kabartma çizgilerle,
Güzelliğinin biçimini gönlümün levhasına çıkardı;
Bedenime gelince, o da bu resmin çerçevesi oldu işte;
Malum, resmin konumundan bilinir usta ressamın sanatı.
Seni olduğu gibi yansıtan resim nerde diyorsan,
Ressamın içine bakıp hünerini orda görmelisin;
Camlarının parlaklığını senin gözlerinden alan,
Göğsümdeki sergide asılı resme ulaşmalısın.
İşte bak, gözler gözler için neler yapıyor!
Gözlerim senin şeklini çizdi, seninkilerse,
Gönlüme açılan birer pencere; güneş de bayılıyor
Onlardan içeri bakmaya, sen varsın diye içerde.
Ama gözlerin sanatında yine de bir eksiklik var:
Gördüklerini çiziyorlar yalnız, yüreği tanımıyorlar.
Sone 20 (Shakespeare)
Shakespeare'in bu dizeleri bir kadına yazmadığını düşündükçe dizeler acayipleşiyor.