sağol canımcım, sana da aynından.Döngüselcim hayirli Cuma ertesiler.
Napiyorsun?
çalışmaya çalışıyorum, feci bir tembellik var üstümde kaç gündür.
sen napıyorsun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sağol canımcım, sana da aynından.Döngüselcim hayirli Cuma ertesiler.
Napiyorsun?
sağol canımcım, sana da aynından.
çalışmaya çalışıyorum, feci bir tembellik var üstümde kaç gündür.
sen napıyorsun?
oh ne güzel. :parti:Ben de tembellik yapiyorum.
Halsizlik mi var acaba sende?
çok merak edip sabah açtım. 24. dakikada işim çıktı, bıraktım. Hala 24. dakikada bekliyor.Farklı insanlar diğerleri gibi değildir fakat farklı olmak utanılacak bir şey değildir... Çünkü diğer insanlar böyle harikulade insanlar değillerdir... Onlar binin yüz katıdır... Sen _bir'likteki bir'sin..._ Onlar dünyanın her karışındalar... Sen yalnızca buradasın... Onlar çalı çırpı kadar alışıldıklar... Ama sennn..
Sen mavi güllersin...
Tennessee Williams
Bu yazarin sinemaya aktarilmis "Kayip Elmas" diye bir filmi var.Zamanin olursa,bir izle derim.O Fisher ayni senin karakterin.
çok merak edip sabah açtım. 24. dakikada işim çıktı, bıraktım. Hala 24. dakikada bekliyor.
Sonuç: Kızı sevdim.:p
valla 24. dakikanın hiçbir özelliği yok, oğlanla kız konuşuyor yalnızca. sadece oturamıyorum başına.: )Umarim beni üzmemek icin bekliyor demiyorsundur![]()
valla 24. dakikanın hiçbir özelliği yok, oğlanla kız konuşuyor yalnızca. sadece oturamıyorum başına.: )
bitti.Yerim
Sadece kiza odaklanmak lazim.Icindeki ates ve alayinizi kaziga oturturum halleri,beni benden aldi.Tek makani ise 10.köy.
Vaktin olursa canimcim.
vayyy.: )))) içime şair kaçmış.siz övmeseniz de biz övsek sizi.
fırsat bıraksanız,
az daha az konuşsanız da görsek güzelliklerinizi
hiç fena olmazdı hani.
bazen doluyor gözlerim sinirden,
kırmak istemeden kalbinizi,
akıtmak istiyorum düşüncelerimi yüzünüze,
ama öyle tatlı bakışlar sarmış ki gözlerinizi,
kıyamıyorum,
susuyorum.
kendimi yakıyorum.