Diyet arkadaşları aranıyor

Konu sahibi son olarak 1660 gün önce görüldü
Iki dilim deme ya koca pastayi boldun kocaman dilimler halinde hatta ben de ben bunu yiyemem dedim :D

Öncesinde lahmacun yemiştik Ayy çok igrenciz bi an düşündüm de hajaja

Ayrıca markette bi animiz var bunla ilgili hatirlatirim :D
Aç karnına pasta yendiği nerede görünmüş ya tamam daha fazla deşifre olmadan gittim ben.. :D

Erkekler 35 den sonra alır, sadece göbketen ibaret olursunuz:p şimdi iyi günlerin o yediklerin daha sonra çıkar merak etme =):p

Sanmam ya yaş oldu 35 hala aynıyım.. :D

Benim mi:D kimin ?Benimse 163 en son öyleydi sanırım dur bi ölçeyim:p

O zaman 50 olsan çok güzel olursun. 57 biraz fazla :oy:
Ama ben balık etli olmak istiyorum dersen 55te filan kalıp koru bence.
Bunlar benim düşüncelerim, kafana göre takıl :öp:

O zaman 40 dan sonra alıyorlar:D Ne bilim yaşı tam bilmiyorum işte alıyorsunuz o kadar :p

O zaman 50 olsan çok güzel olursun. 57 biraz fazla :oy:
Ama ben balık etli olmak istiyorum dersen 55te filan kalıp koru bence.
Bunlar benim düşüncelerim, kafana göre takıl :öp:

50 de çirkin oluyorum çok , cılız bişey oluyorum. 52 mi olsam ne ? Tamam 5 kilo vereyim ben 52 iyidir anlaştık mı :p ?

Yaren 52 ol ya ben de 1.63 um 47 oldum bi kez çok igrenctim:D

Biliyorum ya bende bi ara 46 47 50 oldum ıı ıhh çocuk gibi oluyorum o zaman da. Ergen gibi duruyorum=) 52 iyidir tamam

Mueddebbbbbb 2-3 günlük açlıktan sonra bir bucuk urfayı mideye indirdim napıcaz :D

Öğlen yemeğinde yarım bardak sebze çorbası içip 1 adet portakal yiyen kız var şu an konu da :(

geçmiş olsun ve şaka yaptım zaten allah korusun
dikkat etmelisin kendine hastalık havası malum

Teşekkür ederim (: valla son yıllarda kolay kolay hasta olmayan brn 2 gündür surunuyorum resmen.
gerçi ben normalde de çok fazla yemek yiyen bir tip değilim bunalıma girmem lazım yemek yemem için :D

Azze bilmiyorum napcez:D

Ben iyiyim ya sıkıntı yok =) öğlen karışık salata bide bir dilim buğday ekmeği ile sebze yemeği yedim.

Arkadaşlar bi tylot içtim yemek falan hak getire iştahım yok hayırlısı ile ben de eriyip giderim:D

Kizcelerr Nasılsıniz? : p

Sabah uyandım 06:30
Kahvaltı yapcam 08:30
1 dilim Kızarmış ekmeğe sürülen incir reçeli Vee diger iki dilim ekmege de iki dilim beyaz peynir <3

Bu arada ekmekler kepekli Bilginize : )))))

Şekersiz çay eşliğinde tabii ki : )

Ben gayet iyiyim sen nasılsın iyileştin mi bakalım? =)@Maria puder

Ben aynen devam, sabah 2 dilim buğday ekmeğiyle tost yaptım kendime.İçine biraz peynir koydum. Bir kaç zeytin domates yedim , bir de çay. Aslında bu sabah yumurta yeseydim daha iyi olurdu ama yarın yerim. Şimdi bir bardak yeşil çay içeyim de içim ısınsın

Geri