Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben size psikolojik destek vereyim![]()
O degil de spor icin arkadas arasaydiniz ona kesin katilirdim, diyet beni bozar :p
O tabi tecrübelerinden faydalanmak isteriz:p listeni yazsan iyi olur haniBen de olayım mı :p
Liste basit; yemek yemiyoruz. :p
O tabi tecrübelerinden faydalanmak isteriz:p listeni yazsan iyi olur hani
Sporda olur yaBen ona da varım bildiğin etkili spor hareketleri varsa söle :p
Evet evet biliyorum =) kendimi deniyorum bakalım 15 günde 2 kilo verecek miyim
Liste basit; yemek yemiyoruz. :p
Şaka bir yana genelde protein ağırlıklı beslenmek ve sporla devam etmek kilo kaybına yol açar :oy:
Acıktığında meyveli yoğurt ye tatlıya düşkünlüğün varsa.
Evet evet biliyorum =) kendimi deniyorum bakalım 15 günde 2 kilo verecek miyim
Tatlı çok aramıyorum ben , öyle krizlerim olmaz yani =) o konuda rahatım ama meyve yemiyorum çok biraz yemem lazım galiba
Acıktığında meyveli yoğurt ye tatlıya düşkünlüğün varsa.
Ben şuan kilo alırsam sırf tatlıdan alıcam :nee:
En önemlisi psikolojik destek zaten :pBen zayiflama seysinde cok guzel psikolojik destek veririm)
En önemlisi psikolojik destek zaten :p
3 kilo iyidir evet tamam hedefim 3 =) Pazartesi başlıyorum tabi, benim neyim eksik pzartesi günü başlayanlardan:pTuyo da veririm iki haftada 3 kilo veren insanim her turlu destek le yanindayimmama iki uc kilo demissin az azimle cabucak sey edersin insallah ya ne zaman basliyorsun .p
3 kilo iyidir evet tamam hedefim 3 =) Pazartesi başlıyorum tabi, benim neyim eksik pzartesi günü başlayanlardan:p
Yürüyüş yapayım diyorum başka türlü spor için spor salonuna gitmek lazım olur yürüyüş daha iyi bence hı ne dersin?Basla tabi .p sporda yapicak misin yalniz bazilarina spor kilo aldirabiliyor
Gel gelallahım cok sevdim bu konuyu
aylardir uzerimden atamadigim bes kilo var hahahha
gelsem mi![]()