Diyet arkadaşları aranıyor

Konu sahibi son olarak 1661 gün önce görüldü
Ben size psikolojik destek vereyim :D

O degil de spor icin arkadas arasaydiniz ona kesin katilirdim, diyet beni bozar :p

O tabi tecrübelerinden faydalanmak isteriz:p listeni yazsan iyi olur hani
Liste basit; yemek yemiyoruz. :p
Şaka bir yana genelde protein ağırlıklı beslenmek ve sporla devam etmek kilo kaybına yol açar :oy:

Sporda olur ya :D Ben ona da varım bildiğin etkili spor hareketleri varsa söle :p

En iyisi bisiklete binmek bence :) Hem dogayi da seyrediyorsun, super oluyor :)

Hot yoga varmis Mueddeb, 50 derecede yoga yapiyormussun, artik gunun sonunda zerremizi bile bulamazlar o sicakta :D

En iyisi bisiklete binmek bence :) Hem dogayi da seyrediyorsun, super oluyor :)

Hot yoga varmis @Mueddeb, 50 derecede yoga yapiyormussun, artik gunun sonunda zerremizi bile bulamazlar o sicakta :D
Yoga bana göre değil ya benim güleceğim gelior sessizlikte:p bisiklet ve yürümek iyidir :D

Acıktığında meyveli yoğurt ye tatlıya düşkünlüğün varsa.
Ben şuan kilo alırsam sırf tatlıdan alıcam :nee:
Tatlı çok aramıyorum ben , öyle krizlerim olmaz yani =) o konuda rahatım ama meyve yemiyorum çok biraz yemem lazım galiba

Merhaba sevgili Mueddeb,
Kilo sorunu yaşıyorsanız diyetisyene gitmenizi öneririm.
Kendiniz internette bulduğunuz yahut kulaktan dolma liste/önerilerle kilo vermeye çalışırsanız sadece kilo değil sağlığınızı da kaybedebilirsiniz (uçlarda bi' diyet uygularsanız)
Ama kalıplaşmış sağlık önerilerini dikkate alarak yeme/içmenize dikkat edip günlük yürüyüş yapabilirsiniz.
Kondisyon bisikletiniz varsa dizi/film izlerken bile spor yapabilirsiniz.
Ekmeği azaltın,baklagiller tüketin.
Masanın başına geçince "karnımı doyurayım" değil "gerekli protein/kaloriyi alayım" diye düşünün.
Doymuş olmak için yemeyin yani.
Hülasa diyeceğim o ki,vücudunuzun yağ/kas oranına göre diyetisyeniniz size makul bi' liste verecektir..
Dilerseniz kas yapmaya yönelik uyguladığım egzersizleride paylaşabilirim.
Bol şans.

Ben zayiflama seysinde cok guzel psikolojik destek veririm :))

Teşekkürler @Profond. Ben sadece bir kaç kilo vereyim diye düşündüm, ve tevafuktur ki buradaki bir kaç bayan arkadaş ile aramızda bu mevzu geçti.Bende böyle bir konu açıp birlikte birbirimize destek olalım diye düşündüm. Uçlarda bir diyet yapmam, hele sağlıksız olduğundan şüphe duyduğum listeleri hiç uygulamam. Aslında belli bir listeye uymak değil niyetim sadece zahmetsiz olarak yeme düzenini değiştirerek bir kaç kilo vermek hepsi o. Ben sık sık yemek yiyemeyen biriyim mesela, meyve sevmem, kızartma türü börek türü yiyeceklerden hoşlanmam tatlıyla aram çok iyi değildir. Yeme düzenimi değiştirmek amacım , ve sizin de diğer arkadaşlarında yaptığı sporlar var ise onları yapmak.

En önemlisi psikolojik destek zaten :p

Tuyo da veririm iki haftada 3 kilo veren insanim her turlu destek le yanindayimm :D ama iki uc kilo demissin az azimle cabucak sey edersin insallah ya ne zaman basliyorsun .p

Tuyo da veririm iki haftada 3 kilo veren insanim her turlu destek le yanindayimm :D ama iki uc kilo demissin az azimle cabucak sey edersin insallah ya ne zaman basliyorsun .p
3 kilo iyidir evet tamam hedefim 3 =) Pazartesi başlıyorum tabi, benim neyim eksik pzartesi günü başlayanlardan:p

3 kilo iyidir evet tamam hedefim 3 =) Pazartesi başlıyorum tabi, benim neyim eksik pzartesi günü başlayanlardan:p

Basla tabi .p sporda yapicak misin yalniz bazilarina spor kilo aldirabiliyor

allahım cok sevdim bu konuyu
aylardir uzerimden atamadigim bes kilo var hahahha
gelsem mi :D

ay tamamdir boy kilo nereye yaziyoruz

Geri