Dış görünüş ve güzellik önemli değil diyen insan.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tabi ki onemli bu unsurlar, sonucta karsidaki insan ile ev arkadasi olmayacaksin.
Ilk etkilesim de cekici bulup bulmadigin ile basliyor. Kimse kimseyi de kandirmasin, onemli degil diyerek .p Verdiginiz onemin derecesi farkli olabilir ama illa ki bir katsayisi vardir.
Ancak su olabilir, zaten sima olarak tanidigin bir kisiyi, zamanla kisiliginden, zekasindan, karizmasindan etkilenerek, cekici bulmaya baslayabilirsin. Veya cok yakisikli/guzel bir insanin karakterinden nefret edip, gozunun bile gormesini istemeyeceksin.

Hem fiziksel hem zihinsel hem de ruhsal olarak seni tatmin etmeye basladigi vakit bir insan, o iliski uzun soluklu olur. Bunlarin herhangi birindeki eksiklik, iliskiyi bir sekilde zedeleyecektir.

Son düzenleme:
elbette önemli ama güzellik aradığım kriterler arasında, fiziksel güzellik en alt sırada diyebilirim.

Dış görünüş önemli olmasaydı, insanlar uğur böceğini sevdiği gibi hamam böceğini de severdi

benim aradigim kriterler madde halinde sayıyım

*165 üstü olmali aslinda 1.70ustu olsa iyi olur bnm boy 1.90 :/ gerci minyon hatunlarida severim herneyse
*ayak numarasi 36 dan yukari olmamali hadi boyu 1.70 yukariysa max 37.5 filan olmali
* gülüşü efsane olmalı o gülerken şu cümleyi kurabileyim ,, bir gülüşü var sanırsın cennetin fragmanı.
*ses tonu cocuğumsu boyle nasi desem tatli olsun ya allahim asiri sestonu zaafim var sanırım
*Elleri ayaklari guzel olsun diz kapagi ozellikle
belki gülenler olacaktir ama ayak olayinda diz kapaginin rolu cok büyüktür. diz kapagi
guzel orantili olmali simdi ornek ss falan atmak isterdim ama üşendim hehehe.

@samaEL evladım delirdin mi sen? Nasıl fiziksel özellikler onlar öyle? Diz kapağı nedir arkadaş? Ayak diyo kapak diyo topuk diyo.. fetişist misin?

Screenshot_20200803-102632.jpg

beyonce bile olsan diz kapagin kötüyse yapicak bisi olmuyabiliyor bazen:) su diz kapaginin leşliğine bak ayagida leş

görür
konuşur
öpüşüp sevişiriz
direkt sevişme zor ya
görme konuşma olmadan

Göz alıcı olmayan bir kadınla tanıştığımız ilk an da kayıtsız kalıyor olabiliriz, fakat vakit geçirip iyiden iyiye tanıdıkça aşık olmamız yüksek ihtimal.
İnsanlarla ne kadar fazla vakit geçirirsek o denli gönül bağı kurmamız imkan dahli olur.
Fikir birliği olmayınca fashion tv izlemekten farklı olmuyor.

Guzelligimi cekemeyenler goruyorum.. neyse ki bilen biliyor. Bilmeyenler anten neyim taksin.

Aslında insanların tiplerine aşık olmuyoruz ya da tiplerini sevmiyoruz.
Sevdiğimiz şeyler o insanın karakteri, duruşu ve kişiliği. Dış görünüş ne kadar önemli desek bile içi bozuk olduktan sonra pek sağlıklı bir ilişki sürdüremeyiz.
He önemli mi tabiki önemli lakin sizin için ilk tercih bu olmamalı, kimse için ilk tercih bu olmamalı.
Sırf yakışıklı diye karaktersiz bir erkek birgün sizi dövebilirde, öldürebilirde, aldatabilirde..
Ya da güzel bir kadın sizi alt-üst edip hiç arkasına bakmadan başka bir erkek ile gidebilirde..
Güzellik kavramı kişiden kişiye göre değişir zaten, bunu asla unutmayın, ama karakter sabittir herkese aynıdır.
Inşallah ikiside bir olan insanlarla karşılaşırsınız.

Ulan @Klaus güldüm ya, foruma gelmediğine göre 36 numara ayağı olan ve çocuksu sesi olan bir hatun buldun demek..
Diz kapağı bence de önemli, adam haklı.. güzel olmalı..

İlk karşılaşmada görsellik önemli gibi görünse de başka biyolojik etkenler de vardır ve kişi bunun bilincinde olmadığı için, çoğu zaman karşı tarafta neyi çekici bulduğunu da algılayamaz ve hiç de hayalinde olmayan bir insana çekim hissedebilir. Bu sebeple görsellik bir yere kadar önemlidir.

lefty'nin biyolojik sebepler dediği şeyle ilgili şöyle bir şey anlatabilirim. yıllar önce bir belgesel izlemiştim. discovery cahannel'ın rüzgar gibi estiği dönemler... dkdjs bir erkeğe bir grup kadının bir süre giydiği tshirtleri koklatarak hangisinin ona çekici geldiğini soruyorlar. adama en çekici gelen kokunun sahibi kadının, erkeğin hla genlerinden en farklı genlere sahip olduğu görüyoruz.

ben şimdi o belgeseli ararken bunun temelinin isviçreli araştırmacı (jdhh yemin ediyom isviçreli bilim adamıymış dkdjs klişe ama doğru) dr claus wedekind'in terli tshirt araştırmasının köklerine dayandığını okudum.

yani aslında, bizim o kadar kalabalık, karmaşıklık, kahpelik, itlik ve serserilik içinde dkdndn o anlamlandıramadığımız his, onun "o" olduğunu anladığımız şey, onun hla'sına duyduğumuz sevgiymiş... azıcık romantikleştiriyom ellemeyin beni ajshs

Son düzenleme:
lefty'nin biyolojik sebepler dediği şeyle ilgili şöyle bir şey anlatabilirim. yıllar önce bir belgesel izlemiştim. discovery cahannel'ın rüzgar gibi estiği dönemler... dkdjs bir erkeğe bir grup kadının bir süre giydiği tshirtleri koklatarak hangisinin ona çekici geldiğini soruyorlar. adama en çekici gelen kokunun sahibi kadının, erkeğin hla genlerinden en farklı genlere sahip olduğu görüyoruz.

ben şimdi o belgeseli ararken bunun temelinin isviçreli araştırmacı (jdhh yemin ediyom isviçreli bilim adamıymış dkdjs klişe ama doğru) dr claus wedekind'in terli tshirt araştırmasının köklerine dayandığını okudum.

yani aslında, bizim o kadar kalabalık, karmaşıklık, kahpelik, itlik ve serserilik içinde dkdndn o anlamlandıramadığımız his, onun "o" olduğunu anladığımız şey, onun hla'sına duyduğumuz sevgiymiş... azıcık romantikleştiriyom ellemeyin beni ajshs
Teşekkür ederim, sonunda bu konuda ne demek istediğimi anlayan birisi çıktı bu forumda, şu an çok mutluyum.:) Bu yazdıklarımı alaya alanlar da olmuştu.

Feromonlar, insan ilişkilerinde çok belirleyici bir etkendir hatta karşınızdan gelen ve hiç tanımadığınız birine anlık oluşan sempati / antipatiyi belirleyen de feromonlardır.

anlik tepkim boyle olur:
ugh-here-we-4f5ae5d764.jpg

hic bosuna uzun uzun anlatimlara, peki neden diye sormalara, "hayir bence dogru degil" diyip muhabbete girmek istedigim kisi degildir. he he de gec. bos yere filozofluk sairlik yapmasin.

Geri