Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşte böyle düşündüğünüz için sizler gibiler yüzünden hiçbirşey konuşularak çözülemiyor. Eleştirebilirsin, inanmayabilirsn ama dalga geçemezsin , geçerim diyorsan da o senin insani vasıflarının nasıl olduğunun ispatıdır. Kimse ciddiye alıp cevap vermez size.Kaldı ki insanların dinleri inançları, ailelerinden bile üsütündür , biz nasıl ki kimsenin ailesine bile kötü laf etme cürretini kendimizde görmüyorsak , alay edemiyorsak ( etmiyorsak ) siz ve başkaları da benim inandığım dine , o dinin yaratıcısına, peygamberlerine kitaplarına meleklerine yani hiçbirşeyine laf edemezsiniz. Ben hiç kimseye sen hristiyanmısın haha demiyorsam, sen yahudimisin cahil şey demiyorsam herkesten aynı saygıyı beklerim.Bu saygıyı gösteremeyeninde benim gözümde insan olarak değeri yoktur.Beni, ön yargıyla ve sırf onun inandığı şeye inanmadığım için cehenneme gönderiyorsa; dalga da geçerim eleştiri de yaparım.
müdür sen orda denileni çok yanlış anlamışsın
İşte böyle düşündüğünüz için sizler gibiler yüzünden hiçbirşey konuşularak çözülemiyor. Eleştirebilirsin, inanmayabilirsn ama dalga geçemezsin , geçerim diyorsan da o senin insani vasıflarının nasıl olduğunun ispatıdır. Kimse ciddiye alıp cevap vermez size.Kaldı ki insanların dinleri inançları, ailelerinden bile üsütündür , biz nasıl ki kimsenin ailesine bile kötü laf etme cürretini kendimizde görmüyorsak , alay edemiyorsak ( etmiyorsak ) siz ve başkaları da benim inandığım dine , o dinin yaratıcısına, peygamberlerine kitaplarına meleklerine yani hiçbirşeyine laf edemezsiniz. Ben hiç kimseye sen hristiyanmısın haha demiyorsam, sen yahudimisin cahil şey demiyorsam herkesten aynı saygıyı beklerim.Bu saygıyı gösteremeyeninde benim gözümde insan olarak değeri yoktur.
Buyrun şimdi dilediğiniz kadar dalga geçin ! kelimelerinizin birçok kişi için hükümsüz olduğundan eminim.
İyi akşamlar
yav en çok sevdiğim laf"inanmıyorsan da saygı duy!" hatta "saygı duyacaksın lan!" ve hatt "saygı duyacaksın lan avradını ***tiğimin ***pu evladı! Adresini ver lan soysuz köpek!" hep bunları işittim yıllarca forumlarda,internet ortamında..ama reelde "tabi abi inanmayabilirsin bize göre sıkıntı yok" diyorlar
klavye rahat değil mi aşkım
![]()