Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sizin işiniz ne? Herkes kendi işine bakmalı iddiasında bulunurken mizah, bilim, felsefe, din, sanat, her alana girmişsiniz.
Bence Carlin, sizden çok daha faydalı. Bence siz çekilin, yol açılsın. En azından kendisini yetkin, karar merci olarak sunmak yerine ağzına geleni söyleme cesaretine sahip.
Ben kimseyi değerlendirmiyor, sizin otorite olma çabanızı kahkaha ile karşılıyorum.
Nitekim ben de ulaşabildiğim kadarını aktaran bir çaylak olmaktan öte geçemem. Siz üstat olmalısınız ki, hepimizi kenara ittiniz.
Sahi; sizin işiniz ne ki her boka müdahil oldunuz?
Öncelikle, üslubunuza hakim olmalısınız. Biraz daha dikkatli yazın.
Forumda takip ettiğim kadarıyla, anlayışlı üyelerden birisiydiniz. Herhangi bir farklı alana girmedim yahu, dünyadaki en basit, anlaşılması en kolay cümlelerden birisini yazdım.
Dedim ki; "Herkes kendi uzmanlık alanında faaliyet göstermeli. Başka alanlara da girecekse, girmek istediği alanlarda da belli bir bilgi birikimi olması gerekli." bunu yazdım. Sadece bu, anlamak zor olmasa gerek.
Örnek olarak da 1-2 tane kendi alanı olmamasına rağmen, başka alanlara giren iki tane insanı örnek verdim.
Eğer anlamadıysanız ve anlamak istiyorsanız, "Burada, Stephen Hawking'in bu sözünü neden eleştirdiniz? Ne gibi tutarsızlık var?" diye sorarsınız olur biter. Tabii derdiniz anlamaksa.
Aksi durumda, eğer yazmaya devam edecekseniz, üslubunuzu düzelterek yazınız. Ya da cevap vermeyiniz.