ibadeath
Elmas Üye
Git bak görNe ticareti yapıyor senin Menzil liderin?
Sakın din ticareti olmasın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Git bak görNe ticareti yapıyor senin Menzil liderin?
Sakın din ticareti olmasın.
Hepsine gidip bakmam gerekmez. Biliyorsan söyle beni yorma Iba.Git bak gör
(kimse bir başkasının işlediği günahtan ötürü sorguya çekilmeyecek)Yok o ona biniyor bu bunu yapıyor müslüman ticaret yapmayıp oturup bekleyecek mı veya hep işçi mı olacak herkes kendine baksın kimse bir başkasının işlediği günahtan ötürü sorguya çekilmeyecek birazdan biri de gelip bunlar yüzünden namazı bıraktım derse tam olur
Ama o günahı görmüyorsa, susuyorsa ve hatta günah değil diyorsa gene sorguya çekilmeyecek mi?.... kimse bir başkasının işlediği günahtan ötürü sorguya çekilmeyecek .......
Melnur bir hasta için granülosit veriyorum sonra konuşuruzAma o günahı görmüyorsa, susuyorsa ve hatta günah değil diyorsa gene sorguya çekilmeyecek mi?
Tm gülüm sen işine bak. Hasta için geçmiş olsun.Melnur bir hasta için granülosit veriyorum sonra konuşuruz
1 - O melek oldu2 yasindaki cocuk tecavuze ugrayip öluyor
Bunu tartisin bence... bu yobazliklari tartisin. Babanizin ogluymus gibi Muhammed diyip hala binlerce senelik bir dinin insanlarin ustunden yurumeyin
Kundaktaki cocuklara tecavuz ediliyor. Bunu dilinizden dusurmeyip HESABINI SORUN!
Şarapla çok aram yok ama senin hatrın için içerim, teşekkür ederim@Thor sana bir kadeh beyaz sarap ikram edeyim mi?
Güzel kalbinin serefine o zaman.Şarapla çok aram yok ama senin hatrın için içerim, teşekkür ederim![]()