Din ve ahlak çelişkisindeki yobazlar

Konu sahibi son olarak 1214 gün önce görüldü
Ordan çıktı diye oranın şartlarına göre yaşamak mı :d bunu neye dayanarak söylüyorsun ki?
Oranin sartlarina gore yasamana gerek yok kurallar oranin sartlarinda yazildi zaten. Yani dini kurallar hazirlanirken "turkiye de bulunan adamlara gore revize edelim" denmedi babacım. Kur-an'a , din'e , dini teblig edenlere , ulemalara alimlere bu zamana kadar peygamber ehli sunnet kabul edilmis diyanetce , ulkece , halkca ummetce alim olarak kabul edilmes buyuk zatlara dayanarak..
tirmiziye , buhariye , risaliyeyi nur'a dayanarak tabi ki ebu cehil torunu seni!

Oranin sartlarina gore yasamana gerek yok kurallar oranin sartlarinda yazildi zaten. Yani dini kurallar hazirlanirken "turkiye de bulunan adamlara gore revize edelim" denmedi babacım. Kur-an'a , din'e , dini teblig edenlere , ulemalara alimlere bu zamana kadar peygamber ehli sunnet kabul edilmis diyanetce , ulkece , halkca ummetce alim olarak kabul edilmes buyuk zatlara dayanarak..
tirmiziye , buhariye , risaliyeyi nur'a dayanarak tabi ki ebu cehil torunu seni!
Ebu Cehil torunu derken? Oranın şartlarında yazıldı ise orda yaşansın o zaman İslam böyle bir mantık olur mu?

Ebu Cehil torunu derken? Oranın şartlarında yazıldı ise orda yaşansın o zaman İslam böyle bir mantık olur mu?
olur seni yezid seni , ne demek olmaz ne demek arap yarim adasi sevmiyorum he! bre mel-un

Yazılanları okuyunca dinin insanları ne kadar cahil, yobaz,.... yaptığını daha da net görüyorum.

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
İnsanları kategorize etme, dön bir kendine bak kendini sorgula artık
Sorgulamayan sensin Iba, yok Muhamned bu yaştaki kızla evlendi, yok ayetler bunu diyor,.....
Yav sorgulasana bunlar ne kadar mantıklı diye?
10 yaşındaki kız çocuğunu 40 yaşında ki bir erkek ile evlendirirmisin doğru söyle? Yok öyle kıvırmak falan.

Sorgulamayan sensin Iba, yok Muhamned bu yaştaki kızla evlendi, yok ayetler bunu diyor,.....
Yav sorgulasana bunlar ne kadar mantıklı diye?
10 yaşındaki kız çocuğunu 40 yaşında ki bir erkek ile evlendirirmisin doğru söyle? Yok öyle kıvırmak falan.
Kendi yalanlarınaza kendiniz inanıyorsunuz yok öyle bir şey 10 yaşındaki kızını kimse evlendirmiyor bu tür şeylere inanarak kendinizi kandırmaya devam ederseniz sonunuz vahim ama hala nefes alıyorken şansınız devam ediyor Rabbim hidayet versin size başka bir şey demiyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0
Kendi yalanlarınaza kendiniz inanıyorsunuz yok öyle bir şey 10 yaşındaki kızını kimse evlendirmiyor bu tür şeylere inanarak kendinizi kandırmaya devam edersen sonun vahim ama hala nefes alıyorken şansın devam ediyor Rabbim hidayet versin sana başka bir şey demiyorum
Sen bunları bana söyleme Muhammed 10 yaşındaki kız ile evlendi diyenlere söyle,......

Geri