Din ve ahlak çelişkisindeki yobazlar

Konu sahibi son olarak 1214 gün önce görüldü
İnanmıyorsan yorum yapma kimseyi inanmadigina inandırmak zorunda değilsin
Neden yorum yapmayım canım? İnandığın dinin etkilerini yaşamak zorunda kaldığıma göre bana göre saçmalıkları hakkında yorum yapma hakkım doğuyor.
Ne o Muhhamed'in 10 yaşındaki kız ile evlenmesini hoş görmediğim mi incitti seni?
Sen de kimseyi inandığına inandırmaya çalışma koçum.

Neden yorum yapmayım canım? İnandığın dinin etkilerini yaşamak zorunda kaldığıma göre bana göre saçmalıkları hakkında yorum yapma hakkım doğuyor.
Ne o Muhhamed'in 10 yaşındaki kız ile evlenmesini hoş görmediğim mi incitti seni?
Sen de kimseyi inandığına inandırmaya çalışma koçum.
İkisi aynı şey değil sen yalan yanlış dayanaksız şeyler yazacaksın ben susacagim öyle bir şey yok

• Beğen
Tepkiler: 0
İnanmayabilirsin saygı duyarım ama böyle alay dalga hoş olmuyor yakışmıyor
ama senin nickin ibadeath , yani islamin en karsi oldu dil ile sentezlemissin onemli bir dini rituel ismini. mesela ibadet yapsan olmaz mı? sence bu yazim sekli ne kadar dogru?

Din tüccarı tarikat hocalarını çok dinledim zamanında .)
Ufakken mahmut efendiye bağlı bir yatılı kursta hafızlık yaptım yaklaşık 1 yıl kadar arapça eğitimi aldım.
Senin bana tavsiye ettiğin hocalar cuma sohbetleri başlarken kurs talebelerine yardım amaçlı para toplayıp kendilerine ev araba alan 3,5 asalaktan ibaret .)

İkisi aynı şey değil sen yalan yanlış dayanaksız şeyler yazacaksın ben susacagim öyle bir şey yok
Koçum adı üstünde inanç, bunun neresi kesin doğru olsun. Sen inandığın için doğru kabul ediyorsun ve ben inanmadığım içi doğru kabul etmiyorum bu kadar basit. Sen tesafüfen hiristiyan bir aikenin çocuğu olsaydın bugün bunları doğru kabul etmeyecektin. Biraz aklını kullan görürsün doğruyu yanlışı.

Önemli olan niyet senin nasıl gördüğün değil
İmkansiz işte kadam. Nick'ini alim ulema yada dini butun bir insan görse ne dusunur? onu gectim musluman bir birey olarak inanmayan ya da ateist kimselerede koz vermis olursun. Bunu henuz foruma yeni geldiğinde dahi söyledim hatirlarmisin bilmem. Sen örnek olması gereken islam sancağı tasiyan ve her seferinde dinine karsi savas acmislara karsi tek basina savasan bir din neferisin. Peygamberin hic bir sekil de islam ile alakali mana tasiyan seyler hakkinda bu sekil de tutum sergilemedi ehli sunnet biri olarak bu yaptigin dogru degil. Ben yapsam bana kasem edilmesi hakli olur cunku iman etmemis biriyim dolayisi ile benim yapmam normal karsilanir gereken soylenir ve gerekirse lanetlenirim ya da buyuk gunaha girerim. Ama senin allah kalbimi biliyor tarzinda hareket etme luksun yok. Hic bir muslumanin boyle bir luksu yok. Ne zaman nick degistirip bana gelip ciddi bir sekil de din ile ilgili bir sey soylersen o zaman sakaya vurmadan konusabilirim. Benim olayim dindar insanlar ile degil dinin kendisi ile..
hos bir sey yapman ya da yapmamanda beni ilgilendirmez ama ibadeath nick'i ile islam sancagi tasimak yurudugun bu yolda hep elestiri oklari almana maruz kalicak. Sen teblig icin canini ortaya koyan bir peygamberin ummetisin.

2 yasindaki cocuk tecavuze ugrayip öluyor

Bunu tartisin bence... bu yobazliklari tartisin. Babanizin ogluymus gibi Muhammed diyip hala binlerce senelik bir dinin insanlarin ustunden yurumeyin

Kundaktaki cocuklara tecavuz ediliyor. Bunu dilinizden dusurmeyip HESABINI SORUN!

2 yasindaki cocuk tecavuze ugrayip öluyor

Bunu tartisin bence... bu yobazliklari tartisin. Babanizin ogluymus gibi Muhammed diyip hala binlerce senelik bir dinin insanlarin ustunden yurumeyin

Kundaktaki cocuklara tecavuz ediliyor. Bunu dilinizden dusurmeyip HESABINI SORUN!
Ben hiç bir zaman dini eleştirmedim hatta diğer dinlere karşı olanlara hoşgörülü olması çağrısı yaptım yapıyorum.

Benim uğraştığım fetoş gibi insanları kandıranlar, birde bağnazlar hakkında

Yok o ona biniyor bu bunu yapıyor müslüman ticaret yapmayıp oturup bekleyecek mı veya hep işçi mı olacak herkes kendine baksın kimse bir başkasının işlediği günahtan ötürü sorguya çekilmeyecek birazdan biri de gelip bunlar yüzünden namazı bıraktım derse tam olur

Yok o ona biniyor bu bunu yapıyor müslüman ticaret yapmayıp oturup bekleyecek mı veya hep işçi mı olacak herkes kendine baksın kimse bir başkasının işlediği günahtan ötürü sorguya çekilmeyecek birazdan biri de gelip bunlar yüzünden namazı bıraktım derse tam olur
Ne ticareti yapıyor senin Menzil liderin?
Sakın din ticareti olmasın.
Sen kullanıcı isminden dolayı sorguya çekileceksin ama gene de yanıma geleceksin boşuna uğraşma, vereceğin hesabın çok Iba.

Geri