Depremden sonra kaymaya gitti

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Ekrem başkandan çok üyeler birbirine kaymış gibi görünüyor
Konuya dönecek olursak siyaset kirli bir oyundan ibarettir
Iktidarı muhalefeti dinlemez kirletir her türlü

Merhaba nasılsınız? Yarasa çorbam var. Alır mısınız ?

Merhaba nasılsınız? Yarasa çorbam var. Alır mısınız ?

Merhaba esekherif bey hamd olsun iyiyim 2500 virüslü insanın içinden çıkıp geldim zımba gibiyim siz nasılsınız ?
Yeni kahvaltı yaptım karnım tok
Kaymak bal varken yarasa çorbasını neyleyeyim
Gözlerim çekik olabilir ama çinlilerle alakası yok tamamem kafkas ırkının izlerinden bu gözler

sen kalk chpnin her yanlışını savun sonra bu akpliler koyun,hala nasıl oy veriyorlar diye ağla zırla.

Adam deprem bölgesine gidiyor,
üzüntüsünü belirtiyor, ah vah ediyor
Buraya kadar her şey çok güzel,
sonrasında kalkıp, direk tatil bölgesine gitmesi,
geleceğin Cumhurbaşkanı olacak bir siyasetçi için
çok büyük hata.

Kusura bakmayın ama
Bunu savunanlara yuh diyorum.
Partizanlığın kötü tarafı da bu işte
İnsanı bakar kör etmesi

Son düzenleme:
Adam deprem bölgesine gidiyor,
üzüntüsünü belirtiyor, ah vah ediyor
Buraya kadar her şey çok güzel,
sonrasında kalkıp, direk tatil bölgesine gitmesi,
geleceğin Cumhurbaşkanı olacak bir siyasetçi için
çok büyük hata.

Kusura bakmayın ama
Bunu savunanlara yuh diyorum.
Partizanlığın kötü tarafı da bu işte
İnsanı bakar kör etmesi

Senden bunu da duydum ya hakikaten hayat süprizlerle doluymuş diyorum.

başlığa çok güldüm amaa. hayırlı işler ekrem bey :ddd

sevdiğiniz arkadaşınız banlanınca foruma girmeyi bırakıyor musunuz....... kusura bakmayın o kayak rezervasyonu yapıldıysa kayılacak........

Mesai saatleri dışında çalışmayan devlet memuru gibi bir başkan. Olurda söylenenler gibi büyük bir deprem İstanbul'da yaşanırsa?

Susss! Onlar koyun değil her yapılan yanlışı, duyarsızlığı kabul etmezler. Hele de partizan hiç değiller.

Ne tontiş adamlarsiniz la siz
İşinize gelmeyince " sadece belediye başkanı, fazlasına karismasin" diyorsunuz. Ama şimdi dünyayı sirtlasin istiyorsunuz. Nevşehir orman müdürü de Afyon'a termale gitmiş çocuklara karne hediyesi. Tey allam ya

Adam kaymaya gitmis medya kizmis
adam medyaya kaymamis ki medya kizmis adama.
Nereye kayacagini birilerine sorarak mi yapicak.
Akasya duraginda ki sinan kaya sanki adam, ben sinan kaya geldim kaya kaya diyor sanki.

Kendisi için hata ama insani hata değil. Siyasi kariyer olarak hata. Çünkü yandaş medya bunu çok güzel kullanır ve seçmeninden az bir sempati varsa onu yok ederler. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Dolayısıyla ölenler, yaralananlar için birkaç saat üzülüyor, endişe ediyoruz ve onları unutuyoruz. Belli bir süre sonra Elazığ'da deprem oldugu bile unutulacak.

göz önünde bulunan biri için belki bunu paylaşması yanlıştır, şeffaflığa özel hayatını çok dahil etmek zorunda değil ama böylesini uygun görmüş, paylaşmış.
kurtarma ekiplerini, imkanlarını elazığ için yollayıp kendi de ziyaret ettikten sonra aslında birçoğumuz gibi hayatına devam etmiş ama o belediye başkanı, etmemeliydi tabii çünkü böyle acı olaylardan sonra hayatına devam eden ilk insan kendisi.
kayağı, sucuk ekmeği tartışacağımıza bugün yine reddedilen depremlerle ilgili önergeyi düşünelim mesela, niye reddediliyor?
hükümet senelerdir bütün vatandaşına kayarken fotoğraf paylaşmadı diye bu kadar iyimsersiniz sanırım. hoş kulağınızla duyduğunuz şeye de gördüğünüz şeye de sadece muhalefet aleyhine olunca inanıyorsunuz orası da ayrı mevzu.
acı ama gerçek, hayat devam ediyor ya. birileri için biraz daha zor birileri için bazen mecburen daha kolay, öyle ya da böyle devam ediyor.
99'da sokakta kaldığımız zaman annemlerin bizi halama yollamak zorunda kaldığında da devam ediyordu, tekrar yanlarına dönüp ''aa odalı çadır'' diye asker abilere teşekkür ettiğimizde de devam ediyordu, tuvalete girmek için saatlerce beklediğimiz zamanda da devam ediyordu, kardeşimin halamın komşusunun oğluna aşık olduğu zamanda devam ediyordu.
bir şeyleri olduktan sonra değil de olmadan önce tartışmayı ve çözüm bulmayı denemedikçe, biz bu olaylarda anca kayağı konuşuruz.

Geri