Depremden sonra kaymaya gitti

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Ekrem İmamoğlu'nun depremden sonra ailesiyle birlikte kaymaya gittiğine dair görseller paylaşıldı.

Bu konu Twitter'da TT oldu.

Sel felaketinden sonra da benzer bir olay olmuştu.

Bazıları kendi parasıyla gidiyor sizene derken bazıları ise Türkiye'nin yaşadığı bu acıdan sonra böyle bir yetkili için tatile gitmek nedir diye isyan ediyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Hayat herşeye rağmen devam ediyor ; insanlardan sürekli yas tutmalarını ve twitter yada başka mecralarda üzüntü duyduklarına dair post atmalarını bekleyemezsiniz.

Fakat sürekli göz önünde bulunan biri için fazlaca dikkatsiz bir davranış , muhalefet kesmi için üzerine oynanacak malzeme vermiş.

Yoksa insanlarin gülüp eğlenmelerinde yada aktiviteye katılmak suretiyle vakit geçirmelerinde herhangi bir problem yok.

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Depremin olduğu akşam bir konserdeydim. Konser bitiminden sonra duydum deprem olduğunu. Sanırım 1 saat falan sonra. Tabi konserdeyken storyler attım vs.
Sonra depremi okudum. O anki üzüntümü ve utancımı anlatamam size. Vatandaşlarımıza üzüldüm. Geç duyduğum için çok utandım. Bir süre sonra paylaşımları sildim.
Ben büyük deprem yaşadım ama hiç göçük altında kalmadım. Deprem sebebiyle bir yakınımı kaybetmedim. Ama kaç gündür doğru dürüst uyuyamıyorum. Hayat devam ediyor ama sol tarafımda hep bir hüzün. Coğrafi olarak uzak olmanın verdiği bi çaresizlik de var, elden maddi yardımdan başka bişi gelmiyor.
Bunları anlatıyorum çünkü bu hissiyat içerisindeyim, zamanla geçecek biliyorum. bu haber doğru mu bilmiyorum ama eğer doğruysa ben buna şaşıp kalırım anca. Bu kadar kısa sürede ne bileyim... ayıca kendisinin misyonu sebebiyle şaşırırım. Ve ben de biraz dikkatsizce buldum.
Yoksa elbette normalleşeceğiz bundan daha doğal bir şey yok.

Son düzenleme:
Ülkesinde büyük bir deprem yaşamış RTE seyahate gidiyor sorun yok.
Somada 2 gün aynı gömlekle durdum Bakan deyip ertesi hafta tatile çıkıyor sorun yok.

Ekrem İmamoğlu Erzuruma gitmiş tatil yapmış "vay efendim tatile nasıl gider" deniyor. Bu adam ülke yönetmiyor bir şehrin belediye başkanı ve gerekli yardımları yaptıktan sonra tatilini yapar. Deprem oldu diye Antalya'da oteller kapanmadı televizyonda yayınlarda matem havası yok. Konu dürüstlükse önce herkes kendi elini yıkayıp öyle gelsin.

Önce sel zamanı yaptığı tatil şimdi de bu hareketi. İktidarın ekmeğine yağ sürüyor bu hareketler hep. Kılıçdaroğlu da böyle. Ne zaman bir seçim var, arefesinde hoop bir gaf. Kararsız seçmenin oyları iktidara gidiyor. At gözlüklü seçmeni geç zaten, onlar için kendi tuttuğu partiden olmasi yeterli. Her hareketini savunurlar. Bu dönemde özellikle ana muhalefet partili belediye başkanlarının hareketlerine daha dikkat etmeleri gerekiyor.

Kararsız seçmenler bu ülkenin kader belirleyicisidir.

Her ne olursa olsun savunalımcılar yüzünden yorum da yapamıyoruz konulara. Fanatik particiliği bir kenara bırakıp; eleştiriyi de, tebriği de doğru şekilde yapmak gerekiyor. Savunma mekanizmanız suçluluk durumunda "ama onun da şu huyu var" şeklinde çalışıyorsa siz doğru seçmen de, vatandaş da değilsiniz. Ülkenin değil Parti'nin çıkarlarını öncelik haline getirmişsiniz demektir. Bu olay için yazmıyorum ama genel olarak tüm konu başlıkları altında buna benzer şekilde yaklaşımlarda bulunuyorsunuz.

Bu konuya şaşırdım ama bu olay üzerinden de değerlendirmem. Fakat Hatem beyin dediği gibi kararsız seçmenler bu ülkenin kaderini belirliyor biraz özen, biraz dikkat.

Depremden sonra kaymaya gitti yazmamişlar bari evli barkli adama. Insaflilarmiş bir nebze de olsa.

Bir de kişisel olarak bir şeyle suçlanıyoruz, arkadaş yorumum budur. Nedir yani, bunda da duyarlı olmayayım mı? Duyar kasılacak konu budur, elbette duyarlı olacağım. Klavyeden de değil sadece.

belli bir kitle istiyor ki muhalefet her şeyi mücevher işçiliği ayarında kusursuz yapsın. ve bunu da kendisini desteklemeyen kitlenin değer yargılarına göre yapsın. adam destek amaçlı deprem bölgesine gitti, ibb başkanı'nın elazığ'da ne işi var dendi, gitmeseydi bu sefer neden gitmedi olacaktı. kendince destek olduktan sonra normal yaşantısına dönmüş, bana göre de zamanlama açısından yanlış, hiç gereği yokmuş. ama şunu merak ediyorum; beyoğlu'ndaki işıd saldırısından 1 gün sonra sümeyye erdoğan'ın nikah töreni yapılmadı mı? reyhanlı'da onlarca kişi öldüğünde aynı gün burhan kuzu'nun oğlunun düğünü yapılmadı mı? soma'daki maden faciasında bi milletvekili kızını evlendirmedi mi? tüm bu organizasyonlara bakan, vekil, başkan, bir sürü insan katılmadı mı? devleti yönetenlerin göstermediği hassasiyet 1 eleştirilirken muhalefetin göstermediği hassasiyet 100 eleştiriliyorsa burada yanlış bir şeyler var demektir.

Yazın Bodrum’a gitmesin, kışın Erzurum’a gitmesin, yalan söylemesin, valiye it değil bit desin, işçi çıkarmasın, liyakatli partilileri işe almasın, antirikot yemesin, Demirtaş’ın çizgisini beğenmesin, temel atmama töreni yapmasın. Ne yapsın bu adamcağız olm ya hep halk İçin mi çalışsın.

Çocuklarına sömestrde vakit ayırıp baba olduğunu unutmadığı için tebrik etmek gerek..

Her ne olursa olsun savunalımcılar yüzünden yorum da yapamıyoruz konulara. Fanatik particiliği bir kenara bırakıp; eleştiriyi de, tebriği de doğru şekilde yapmak gerekiyor. Savunma mekanizmanız suçluluk durumunda "ama onun da şu huyu var" şeklinde çalışıyorsa siz doğru seçmen de, vatandaş da değilsiniz. Ülkenin değil Parti'nin çıkarlarını öncelik haline getirmişsiniz demektir. Bu olay için yazmıyorum ama genel olarak tüm konu başlıkları altında buna benzer şekilde yaklaşımlarda bulunuyorsunuz.

Bu konuya şaşırdım ama bu olay üzerinden de değerlendirmem. Fakat Hatem beyin dediği gibi kararsız seçmenler bu ülkenin kaderini belirliyor biraz özen, biraz dikkat.

Ekrem İmamoğlu'nun tam olarak ne yapmasını bekliyorsun?

Tarafsızlık naraları atacaksan sorgulamaya belediye başkanından değil cumhurbaşkanı diye seçilen insandan başlayacaksın ki samimiyetine inanalım. Ben eleştirmiyorum deyip eleştirinin dik alasını yapıyorsan da en azından Ekrem İmamoğlundan fazla çalışacaksın. En kolayı oturduğun yerden yanlış buluyorum deyip prim kasmak.

Deprem olalı kaç gün oldu Elazğ'a gittin mi, hayır tabi ki gitmedin.
Beğenmediğin adam oraya tırlar dolusu yardım gönderdi. Sen 3-5 kuruş yardım ve 2-3 acınaklı mesaj dışında ne yaptın?

Günlerdir forumda gülüp eğlenip buraya gelip "ama yanlış" demeniz samimiyetsiz ve yapmacık duruyor.

Yazın Bodrum’a gitmesin, kışın Erzurum’a gitmesin, yalan söylemesin, valiye it değil bit desin, işçi çıkarmasın, liyakatli partilileri işe almasın, antirikot yemesin, Demirtaş’ın çizgisini beğenmesin, temel atmama töreni yapmasın. Ne yapsın bu adamcağız olm ya hep halk İçin mi çalışsın.

Vatandaşa hakaret edilen valileri konuşmazsınız çünkü siz size hakaret edilmesine alışıksınız anlaşılan ama ortada olmayan bir görüntü üzerinden "valimize hakaret ediliyor" ajitasyonu kasmayı seversiniz, ülkenin bilmem ne bakanlığına oradan başka bilmem ne bakanlığına damatlarınızı oturtursunuz bu da sorun olmaz ama bi belediye başkanı belediye ye adam alır kıyameti kopartırsınız, karınız 50 kişilik yemeğe 1 milyon 163 bin tl masraf yapar ama siz antirikotu konuşursunuz, pkk yı dağdan indirip seyyar mahkemelerle teröristleri bir bir aklarsınız ama siz milleti teröristle iş birliğinden topa tutarsınız.

Futbol takımı destekler gibi parti desteklemeyi bırakın artık.

Vatandaşa hakaret edilen valileri konuşmazsınız çünkü siz size hakaret edilmesine alışıksınız anlaşılan ama ortada olmayan bir görüntü üzerinden "valimize hakaret ediliyor" ajitasyonu kasmayı seversiniz, ülkenin bilmem ne bakanlığına oradan başka bilmem ne bakanlığına damatlarınızı oturtursunuz bu da sorun olmaz ama bi belediye başkanı belediye ye adam alır kıyameti kopartırsınız, karınız 50 kişilik yemeğe 1 milyon 163 bin tl masraf yapar ama siz antirikotu konuşursunuz, pkk yı dağdan indirip seyyar mahkemelerle teröristleri bir bir aklarsınız ama siz milleti teröristle iş birliğinden topa tutarsınız.

Futbol takımı destekler gibi parti desteklemeyi bırakın artık.
“Afad göçük altında kalan kişiyi Erdoğan gelinceye kadar çıkarmadı” yalanına inanan bir kitleye ne anlatılır olm ya bir kahvaltıya bir milyon küsür verildiğini yazan gazete kupürünü alıp referans veren adama ne söylenir? İflah olmazsınız siz. Ben vali olsam popondan kızılcık sopasını eksik etmezdim.

Ekrem İmamoğlu'nun tam olarak ne yapmasını bekliyorsun?

Tarafsızlık naraları atacaksan sorgulamaya belediye başkanından değil cumhurbaşkanı diye seçilen insandan başlayacaksın ki samimiyetine inanalım. Ben eleştirmiyorum deyip eleştirinin dik alasını yapıyorsan da en azından Ekrem İmamoğlundan fazla çalışacaksın. En kolayı oturduğun yerden yanlış buluyorum deyip prim kasmak.

Deprem olalı kaç gün oldu Elazğ'a gittin mi, hayır tabi ki gitmedin.

Beğenmediğin adam oraya tırlar dolusu yardım gönderdi. Sen 3-5 kuruş yardım ve 2-3 acınaklı mesaj dışında ne yaptın?

Günlerdir forumda gülüp eğlenip buraya gelip "ama yanlış" demeniz samimiyetsiz ve yapmacık duruyor.

Ben Ekrem İmamoğlundan çok sizi eleştirdim, hatta onu hiç eleştirmedim. Ne kadar yerinde bir tespitte bulunduğum bu saldırgan tavırlarınızdan da belli oluyor. Başlık mukabilinde her tarafı hakkı ile eleştirebilen biriyim. Sizin beni zerre kadar tanımadığınız da belli. Uslununuzu değiştirip yeniden bir mesaj oluşturursanız tartışırız, aksi halde böyle mahalle kadınları gibi "hanım hanım" edası ile kavga edemeyeceğim.

Hocam sen neden hep "bilim adamlari cehenneme gitcek" digip onlarin yaptigi icatlari kullanmadan da hayatini idame ettiremeyenler gibisin? Bir gun seni sex gurusu mesajlarda bir gun dini bakis acisiyla butunlesen biri olarak goruyoruz. Yazdigin her ornek bulundugun taraflar da da oluyor. Celiski makinasi gibisin?

Geri