Depremden sonra kaymaya gitti

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
baslik efsane yanliz gordukce gulmeden duramiyorum. Heurheuehahauahahaha

Şahsi olarak kimseyi ilgilendirmeyebilir ancak siyaseten "etik" denilen kavramla pek uyuşmuyor. Etik dediğimiz kavram toplum tarafından belirlenmiş normlardır. Kuşkusuz hala gündemde olan ve konuşulan bir konunun ertesinde yaptığı bu eylem kendisine dair olumsuz bir algı bıraktıracaktır. Kendisi de en azından bunu tahmin edebiliyor olmalıydı yada tahmin ediyordu. Ama çok da büyütülmesi gereken bir konu da değil. Bu ülkenin daha önemli gündemleri var.

He anasını satiim. Etiklikten baygınlık geçirerek bir siyasetimiz var. La siz ne romantik adam oldunuz.

imamogliu_4833.jpg

İstanbul'da trafik yoğunluğunun üst düzeyde yaşandığı dönemde Artvin'e giden Topbaş, horon oynarken kameralara poz vermişti.

topbas_3134.jpg

Son düzenleme:
Depremden sonra tuvalete gitti. Hatta gürültülü gazlar içinde s..çtı. Depremden sonra yemek yedi. Ovvvv.. Depremden sonra i..ş.edi!

Edit: Depremden sonra gebersin mi?

Zamansal olarak doğru değildi, ucuz bir malzeme vermiş hiç lüzumsuz yere ve bu bir elestiri konusudur, eleştirilmelidir.

Fakat imamoğlu elbette palandöken’de kayabilir ama sizin derdiniz orada kayması değil.Daha önce ki kaydıklarında gibi geldi.

Toplumda her kesimin anlaştığı bir konu var. “Ötekiler geri zekalı ve ahlaksız” Şu basit olayda bile utanmadan çomarlık yapabiliyor, trol dediği insanların durumuna düşebiliyor.
Elbette köy yanarken bilmem kimin saçını taramayada hakkı vardır.

La a q herkes etikci.

chp'li ve akp'li fanatik çomarların tartışmaları baymaya başladı artık, hep aynı tantana sizin donunuz daha kirli filan.

Liberal demokratlar beqensin.

kelebek org #felsefe kanalı açıldı.
Bire bir tirat yapmak isteyenleri beklerim.

Bunun büyütülmemesi gerektiğini ifade etsem de yorumlara istinaden yazma gereği duyuyorum. Hayır kardeşim, etik değil. Ne dersen de, deprem günü "üzgünmüşüm gibi çek panpa" yapıp ertesi günü kayak takımına sarılman doğru değil. İnsanın yıllarca eleştirdiği şeye dönüşmesi gerçekten trajik. Milyonlarca insanın rüyasında bile göremeyeceği hayatı yaşayanlar için kendimi siper edecek değilim. Ne yandaşıyla ne de muhalifiyle.
Bu toplumun bir parçası olarak da olayı etik bağlamda da değerlendirmem kadar olağan bir şey olmamalı.

Yani alıştığınız gibi yalan söylesin.
Laf lafa gelince ahlak dersiniz.
Menfaat, çıkar sağlamak için yapılan takiye ahlaksıztır.
Yoksa acılı insanların arasında, keyfinden ödün vermemek
bana göre aymazlık,
Kırk kişinin öldüğü, yüzün üzerinde kişinin yaralandığı
bir felakettte, bütün ülkede birlik beraberlik
görüntülerinin geldiği bir zamanda
Türkiyenin özeti olan İstanbul Büyükşehir Belediye
başkanı, tatitele, eğlenmeye gidiyor.

Depremzede mağduru olsaydınız gene aynımı düşünürdünüz
Bunu çok merak ediyorum?

Geri